• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

اوبونتو ۱۰.۱۰ و texworks

نویسنده vafa, نوامبر 01, 2010, 04:37:38 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

بعد از نصب اوبونتو ۱۰.۱۰ و texworks نسخه  0.3 r.671 متوجه شدم که الگوریتم حروف‌چینی دوجهته در texworks همانند gedit شده است که خبر خوبی است. یک عکس هم ضمیمه کردم.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: vafa در نوامبر 01, 2010, 04:37:38 قبل از ظهر
بعد از نصب اوبونتو ۱۰.۱۰ و texworks نسخه  0.3 r.671 متوجه شدم که الگوریتم حروف‌چینی دوجهته در texworks همانند gedit شده است که خبر خوبی است. یک عکس هم ضمیمه کردم.
سلام، بله من هم این تغییر را در texworks  همراه با MiKTeX 2.9 دیده بودم و خوشحال شدم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: وفا در نوامبر 01, 2010, 04:37:38 قبل از ظهر
جالبه، من چند وقت پیش این پست رو دیدم، اما فرصت آزمایش کردن پیدا نکرده بودم تا اینکه چند وقت پیش ورژن جدید Qt را دانلود کردم (۴.۷.۱)، و با کامپایل Texmaker دیدم بهمین شکل کار میکنه، یعنی در واقع الگوریتم مشابه gedit به موتور متن Qt اعمال شده است.
ورژن جدید Texmaker را آزمایش نکرده‌ام(۲.۲.۱)، ولی مطمئنا با این ورژن جدید ساخته شده است و از این خاصیت پشتیبانی می‌کند.

مهدی امیدعلی

ترجمه جدید تک‌ورکس را به سازندگان آن داده‌ام تا در نسخه جدید مورد استفاده قرار گیرد. اگر کسی مایل باشد می‌تواند فایل زیر را در دایرکتوری translation قرار دهد تا ترجمه جدید را ببیند و گزارشی از آن رائه دهند. موارد قبلی سرجای خود هستند به جز دو مورد که اصلاح شده است.