• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر عنوان کتاب نامه

نویسنده علیرضا بیکی, آپریل 27, 2013, 02:11:18 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

علیرضا بیکی

سلام

در فرمت پایان نامه دانشگاه ما الزامی است که از کلمه مراجع به جای کتاب نامه استفاده کنیم. راهی هست که بشود این عنوان را تغییر داد.
من از bibtex استفاده می کنم و خودش این عنوان را قرار می دهد.

vafa

\renewcommand*{\bibname}{مراجع}

ر ضمن غیر از اینکه از میک‌تک استفاده می‌کنی، بسته‌ها بیش از حد کهنه هستند. سعی کن از تک‌لایو 2013 (فعلاً نسخه آزمایشی) استفاده کنی (اگر نمی‌خواهی چپ و راست با مشکل دست و پنجه نرم کنی در غیراینصورت از میک‌تک استفاده کن).

علیرضا بیکی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در آپریل 27, 2013, 04:13:34 بعد از ظهر

\renewcommand*{\bibname}{مراجع}

ر ضمن غیر از اینکه از میک‌تک استفاده می‌کنی، بسته‌ها بیش از حد کهنه هستند. سعی کن از تک‌لایو 2013 (فعلاً نسخه آزمایشی) استفاده کنی (اگر نمی‌خواهی چپ و راست با مشکل دست و پنجه نرم کنی در غیراینصورت از میک‌تک استفاده کن).

سلام
ممنون. البته من تک‌لایو 2013 را نصب کردم و خطا داشت که شما گفته بودید باید صبر کنید. برای همین تا خطا رفع شود دارم با همین میک تک کار می کنم.

ممنون

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در آپریل 11, 2013, 04:47:06 بعد از ظهر
من از تک‌لایو ۲۰۱۳ روی مک استفاده می‌کنم و مشکلی ندارم. احتمالاً باید کمی صبر کنی تا مشکل رو برطرف کنند.

vafa

مشکلی وجود نداره. الان نسخه آزمایشی تک‌لایو 2013 بدون هیچ مشکلی کار میکنه. خود من برای کارهای روزانه خودم ازش استفاده می‌کنم و هیچ مشکلی ندارم.