• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

بروز خطا خاص

نویسنده n.f, آپریل 14, 2011, 02:14:25 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

n.f

سلام
من یه تازه کارم با این این خطا موجه شدم نمیدونم چه طوری حلش کنم مسائله اینه که وقتی عین کد هام رو یه جای دیگه save و اجرا می کنم دیگه خطایی نمیگیره و لی بعد از مدتی بدون اینکه در کدهام مشکلی باشه دوباره با این خطا مواجه میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Runaway argument?
{\contentsline {section}{\numberline {4.4}خلاصه ف�
! File ended while scanning use of \@writefile.
<inserted text>
                \par
l.8 \begin{document}

?

vafa

نقل قول از: n.f در آپریل 14, 2011, 02:14:25 بعد از ظهر
سلام
من یه تازه کارم با این این خطا موجه شدم نمیدونم چه طوری حلش کنم مسائله اینه که وقتی عین کد هام رو یه جای دیگه save و اجرا می کنم دیگه خطایی نمیگیره و لی بعد از مدتی بدون اینکه در کدهام مشکلی باشه دوباره با این خطا مواجه میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Runaway argument?
{\contentsline {section}{\numberline {4.4}خلاصه ف�
! File ended while scanning use of \@writefile.
<inserted text>
                \par
l.8 \begin{document}

?
پرونده کمینه؟

n.f

vafa

نقل قول از: n.f در آپریل 14, 2011, 06:13:45 بعد از ظهر
??? ???
یک سری از کدهای هچل‌هفتی که احتمالاً برای فارسی‌تک استفاده می‌کنی برای زی‌پرشین کاربردی نداره و من اونها را حذف کردم هر چند این ارتباطی به مشکل نداره. مشکل اینجاست که بین یک \bitem و \bibitem بعدیش باید یک سطر خالی باشه. محیط latin در محیط thebibliography جایز نیست. متأسفانه فارسی‌تک مشوق باگهای زیاد و ناشی‌گری‌های حروف‌چینی بسیاری بوده. ببین چجوری محیط thebibliography را تغییر دادم (محیط latin را حذف کردم و چی اضافه کردم؟)

در لاتک ما یا از \textbf{} یا از {\bfseries } استفاده می‌کنیم. \bf دستور منسوخ شده‌ای است که فعلاً پشتیبانی می‌شود.

کمی هم وقت بگذار و نحوه تهیه یک پرونده کمینه را یاد بگیر. اگر پرونده کمینه نباشه، جوابی دریافت نمی‌کنی این بار را جواب دادم چون اولین پستت بود.