• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سرعت بخشیدن در ساختن نمایه

نویسنده vafa, ژانویه 23, 2011, 07:32:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

h_nuri77

سلام_من فقط تك لايو رو ويندوزم دارم_پوشه پرشين رو درمسيري كه دوستان گفتند كپي كردم اما حروف ز _ع_پ رو بدون دسته بندي مي نويسه_ببخشيد_با موبايل جواب دادم_فايل نمونه نذاشتم
بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

امیرحسین شرفی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در ژانویه 23, 2011, 08:50:38 بعد از ظهر

من مسیر نصب xindy را که در path سیستم بعد از (سمت راست) مسیر نصب texlive افتاده بود را به قبلش انتقال دادم و درست شد.

آقا هادی می‌تونید یکم بیشتر توضیح بدید
این کار را باید قبل از نصب تکلایو انجام داد یا بعد از نصب هم می‌توان؟
در هرصورت (یعنی قبل یا بعد از نصب) این کار چگونه انجام می‌شود؟
از راهنمایی شما متشکرم
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: زوبین در جون 26, 2011, 04:22:48 بعد از ظهر
آقا هادی می‌تونید یکم بیشتر توضیح بدید
این کار را باید قبل از نصب تکلایو انجام داد یا بعد از نصب هم می‌توان؟
در هرصورت (یعنی قبل یا بعد از نصب) این کار چگونه انجام می‌شود؟
از راهنمایی شما متشکرم
ویندوزید؟ ویندوزتون چیه؟

امیرحسین شرفی

هادی صفی‌اقدم

در ویندوز xp:
start => control panel => system => advanced => environment variable

در ویندوز ۷:
start => control panel => system => Advanced System Setting  => advanced => environment variable

قسمت system variable بروید
زیر ستون variable را نیگاه کنید
یک موردی به اسم path  هست
به این، path ویندوز میگن.
رویش کلیک کنید و دکمه Edit را بزنید (یا رویش دابل کلیک کنید)
مواظب باشید محتویاتش را خراب نکنید. در غیر این صورت بعضی قسمتهای ویندوز و بعضی نرمافزارها از کار می‌افتند
در صورت لزوم محتویات داخل کادرش را در یک فایل text کپی کنید و backup داشته باشید. حتما این کار را انجام دهید

اینجا یک مسیرهایی به این شکل هست:
‪C:\Program Files\xindy\miktex\bin;C:\Program Files\MiKTeX 2.9\miktex\bin;C:\texlive\2010\bin\win32;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;C:\Program Files\TortoiseSVN\bin
‬به این میگن path ویندوز

امیرحسین شرفی

پس به نظر می‌رسه که این روشی که شما گفتید زمانی جواب می‌ده که ما xindy را بصورت جداگانه نصب کرده باشیم و برای xindyی که روی تکلایو نصب هست کاری نمی‌توان کرد. زیرا مسیری از آن در ویندوز موجود نیست. درسته؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: زوبین در جون 26, 2011, 08:39:14 بعد از ظهر
پس به نظر می‌رسه که این روشی که شما گفتید زمانی جواب می‌ده که ما xindy را بصورت جداگانه نصب کرده باشیم و برای xindyی که روی تکلایو نصب هست کاری نمی‌توان کرد. زیرا مسیری از آن در ویندوز موجود نیست. درسته؟
مسیر برای xindy که روی تک‌لایو هست هم وجود دارد.
C:\texlive\2011\bin\win32

امیرحسین شرفی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 27, 2011, 01:16:43 قبل از ظهر
مسیر برای xindy که روی تک‌لایو هست هم وجود دارد.
C:\texlive\2011\bin\win32
آخه فقط همین یه مسیر اونجا بود که مربوط به tex میشه، خوب حالا من چه مسیری را قبل از چه مسیری قرار بدم که مشکل xindy تو texlive حل بشه؟

هادی صفی‌اقدم

کل روند استفاده از زیندی را در پست زیر نوشتم تا خیال همه راحت بشه.

نمایه با کمک زیندی روی خود تک‌لایو

masih

لطفا این فایل اصلاح شده را اجرا کنید.

masih

تک لایو را از چه طریقی نصب کردهاید؟

masih

مشکل من با اجرائی فایل
install-tl-advance
که از مرکز دانلود گرفته بودم حل شد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: زوبین در جون 28, 2011, 12:31:56 بعد از ظهر
من از بابت اینکه به شما اهانتی کردم عذر می‌خواهم، من چنین قصدی نداشتم و بسیار هم از شما و دوستانتان که این سایت زیبا را راه اندازی کرده اید تشکر می‌کنم.
ولی من تمام کارهایی که شما در آن پست گفتید را انجام دادم ولی هنوز مشکل باقی است به نظر من شما مشکلی ندارید چون از xindy جداگانه‌ای که برای Mictex نصب کرده‌اید استفاده می‌کنید.
من فایلم و نتیجه را نیز برایتان پیوست کرده‌ام. من فکر می‌کنم آقای دامن افشان نیز همین چیزی را می‌گفتند که من می‌گویم.
من اصلا xindy را نصب نکرده‌ام.
از زیندی روی تک‌لایو استفاده می‌کنم.

امیرحسین شرفی

از اینکه وقت ارزشمند شما را گرفتم عذر می‌خواهم، هدف من بیشتر این بود که اگر تکلایو مشکل دارد، مشکلش پیدا شده و رفع گردد ولی حالا که معلوم شد مشکل ممکن است از نسخه‌ی تکلایو من باشد از ادامه می‌پرهیزم.
باز هم از جوابهای مفصل و با حوصله‌ی آقا هادی تشکر می‌کنم و برای ایشان آرزوی سلامتی دارم.
با این حال من وقتی xindy جداگانه نصب کردم مشکلم حل شد

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: زوبین در جون 28, 2011, 01:56:15 بعد از ظهر
از اینکه وقت ارزشمند شما را گرفتم عذر می‌خواهم، هدف من بیشتر این بود که اگر تکلایو مشکل دارد، مشکلش پیدا شده و رفع گردد ولی حالا که معلوم شد مشکل ممکن است از نسخه‌ی تکلایو من باشد از ادامه می‌پرهیزم.
باز هم از جوابهای مفصل و با حوصله‌ی آقا هادی تشکر می‌کنم و برای ایشان آرزوی سلامتی دارم.
با این حال من وقتی xindy جداگانه نصب کردم مشکلم حل شد
شما احتمالا در نصب زبان زبان persian روی تکلایو  و زدن texhash یک چیزی را جا انداخته‌اید.
من علم خیلی کمی از لاتک دارم ولی این مطلبی که نوشتم را خودم و چند نفر دیگه ازش ok گرفتیم را نوشتم و مطمئن بودم.
من هم علاقه شخصی اینجا مطلب می‌نویسم و ... و هیچ چشمداشتی ندارم
شما هم موفق باشید