• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گونه آزمایشی قلم هخامنش

نویسنده vafa, می 14, 2011, 01:35:04 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

ببخشید از ظهر یرون بودم و پستت را دیر دیدم.

نقل قول از: وفا در جون 13, 2011, 02:45:43 بعد از ظهر
من دو تا رایانه دارم یکی Macbook pro است که استفاده چندانی ازش نمی‌کنم در حقیقت فقط دکوریه و رایانه دیگرم که یک desktop هست دارای ابونتو ۱۱.۰۴ هستش که همه کارهام رو با این ابونتو انجام می‌دهم چون که به همه نرم‌افزارهای آزاد دسترسی دارم.
چشم. من اولین فرصت یک نرم‌افزاری برات میفرستم که داخل ubuntu بتونی ویندوز هم اجرا کنی. فقط سرم شلوغه باید فرصت بدی وفا جان

نقل قول از: وفا در جون 13, 2011, 02:49:08 بعد از ظهر
دستت درد نکنه. اما با اینکه چند بار این رو دریافت کردم اما هر بار این پرونده فشرده خراب هست احتمالاً درست و کامل آپلود نشده.
دوباره جای دیگه آپلود می‌کنم. مشکل اینه که ابران همه هاست‌های خارجی فایل را فیل** کرده‌اند. یک کاریش میکنم.

هادی صفی‌اقدم

وفا جان، من دانلودش کردم و extract کردم و خطا نداد.
به نظرم فایل zip که من با ویندوز درست می‌کنم در لینوکس یا mac قابل شناسایی نیست.
چه پسوند دیگری می‌تونم بفرستم؟
iso  tar  7z؟

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 13, 2011, 11:40:07 بعد از ظهر
وفا جان، من دانلودش کردم و extract کردم و خطا نداد.
به نظرم فایل zip که من با ویندوز درست می‌کنم در لینوکس یا mac قابل شناسایی نیست.
چه پسوند دیگری می‌تونم بفرستم؟
iso  tar  7z؟
الان که دانلودش کردم، درست دانلود شد. دستت دردنکنه

هادی صفی‌اقدم

خواهش می‌کنم. اگر اون فونتی که لازم هست در این فایل نبود خبرم کن تا پیداش کنم

یک سوال. من اگه بخام یک فایل بزرگ را چند تکه کنم (در اوبونتو قابل خوندن باشه) از چه پسوندی باید استفاده کنم.
مثلا در ویندوز برای zip این حالت را نداریم. اما اگر rar کنم، چند تکه میشه.

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جون 14, 2011, 02:40:50 بعد از ظهر
خواهش می‌کنم. اگر اون فونتی که لازم هست در این فایل نبود خبرم کن تا پیداش کنم

یک سوال. من اگه بخام یک فایل بزرگ را چند تکه کنم (در اوبونتو قابل خوندن باشه) از چه پسوندی باید استفاده کنم.
مثلا در ویندوز برای zip این حالت را نداریم. اما اگر rar کنم، چند تکه میشه.
قلم مورد نظر بودش اگر اشتباه نکنم در پوشه mfdsrc بود. اما فعلاً وقت کار کردن روش را ندارم بهتر است اول این قلم Persian Modern را تمام کنم. از طرفی تک‌پارسی مجوزش پر از اشکال است قبل از کار روی قلم‌ها باید با مولفش تماس گرفت و مشکلات مجوزش را درست کرد.

در مورد سوالت نمی‌دونم چون خودم تا به حال این کار را انجام ندادم اما با یک جستجوی ساده در گوگل باید جواب سوالت را پیدا کنی