• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

حروف‌چینی یک استایل خاص

نویسنده مسهر باقری, جون 10, 2011, 10:21:22 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مسهر باقری

با سلام.
چگونه میشه فایلی رو به صورتی که در پیوست آوردم حروف‌چینی کرد؟ (به وضعیت قرار گرفتن caption توجه کنید)

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در جون 10, 2011, 10:21:22 بعد از ظهر
با سلام.
چگونه میشه فایلی رو به صورتی که در پیوست آوردم حروف‌چینی کرد؟ (به وضعیت قرار گرفتن caption توجه کنید)
راهنمای سبک sidecap و caption را ببین.

vafa

مسهر باقری

sidecap با  bidi مشکل داره. در ضمن، با این بسته یا بسته ی hvfloat شرح شکل (caption) در محدوده ی اندازه ی متن قرار می گیره ولی در شکلی که به عنوان نمونه قرار دادم، شرح شکل در خارج از محدوده ی متن قرار می گیره و به نظر میرسه در حاشیه (margin) قرار میگیره!

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در جون 11, 2011, 05:28:36 بعد از ظهر
sidecap با  bidi مشکل داره.
این را هم درست کردم.

توجه داشته باشید که xepersian به شما اجازه نمی‌دهد هیچ سبکی را بعد از خودش فراخوانی کنید اما سبک sidecap سبک ragged2e را در آغاز نوشتار فرا می‌خواند، و خوب این باعث خطا خواهد شد. پس برای حل مشکل باید سبک ragged2e  را خودتان قبل از xepersian فرا بخوانید تا مشکلی یا خطایی پیش نیاید.

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در جون 10, 2011, 10:21:22 بعد از ظهر
با سلام.
مثل اینی که پیوست کردم؟

مسهر باقری

دقیقا تنها تفاوتی که می بینم اینه که مثال شما از هر دو طرف تراز نیست.

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در جون 13, 2011, 05:41:11 بعد از ظهر
دقیقا تنها تفاوتی که می بینم اینه که مثال شما از هر دو طرف تراز نیست.
این هم ترازش.

مسهر باقری

بسیار خوب اما آیا می تونید مثالی با زیپرشین (به فارسی) ارایه کنید؟

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در جون 14, 2011, 12:18:13 قبل از ظهر
بسیار خوب اما آیا می تونید مثالی با زیپرشین (به فارسی) ارایه کنید؟
من این سبک را تازه نوشتم که هنوز پشتیبانی راست به چپ بهش اضافه نکردم. هر وقت تمامش کردم یک نمونه هم با زی‌پرشین قرار می‌دهم هر چند این سبک مجانی نخواهد بود و باید براش پول بدید.

vafa

نقل قول از: وفا در جون 14, 2011, 08:23:36 قبل از ظهر
من این سبک را تازه نوشتم که هنوز پشتیبانی راست به چپ بهش اضافه نکردم. هر وقت تمامش کردم یک نمونه هم با زی‌پرشین قرار می‌دهم هر چند این سبک مجانی نخواهد بود و باید براش پول بدید.
این هم مثال با زی‌پرشین.

مسهر باقری

بسیار خوب. در قدرت زیپرشین هیچ شکی نداشته و ندارم.

vafa

نقل قول از: مسهر باقری در جون 14, 2011, 01:42:48 بعد از ظهر
بسیار خوب. در قدرت زیپرشین هیچ شکی نداشته و ندارم.
بسیار خوب، ما هم که نگفتیم شما شک داری آقا جان!

vafa

این یکی هم در حالت twoside و جهت نوشته راست به چپ است.