• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

نتیجه نامطلوب rcases

نویسنده javadr, جولای 22, 2011, 01:04:48 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

javadr

با سلام
قبلا در این آدرس http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=280.0 گزارش شده بود که rcases خروجی مطلوب را نمیدهد، با گونه ۱.۲.۴ هم چک شد ولی مشکل پا برجاست!. لطفا راهنمایی نمایید.
با تشکر

vafa

نقل قول از: javadr در جولای 22, 2011, 01:04:48 بعد از ظهر
با سلام
قبلا در این آدرس http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=280.0 گزارش شده بود که rcases خروجی مطلوب را نمیدهد، با گونه ۱.۲.۴ هم چک شد ولی مشکل پا برجاست!. لطفا راهنمایی نمایید.
با تشکر
آن موقع من از شما پرسیده بودم اشکالش چیست اما جوابی ندادید. باز می‌پرسم اشکالش چیست و چه چیزی باید درست شود؟ این ماکرو مستقیماً از فارسی‌تک به bidi کپی شده است بدون هیچ تغییری.

javadr

نقل قول از: وفا در جولای 22, 2011, 03:10:34 بعد از ظهر
آن موقع من از شما پرسیده بودم اشکالش چیست اما جوابی ندادید. باز می‌پرسم اشکالش چیست و چه چیزی باید درست شود؟ این ماکرو مستقیماً از فارسی‌تک به bidi کپی شده است بدون هیچ تغییری.

منظور این است که در دنیای واقع ما هیچگاه case را اینگونه نمی‌نویسیم و این نمایشی نامتعارف است. برای مثال در case آخر معلوم نیست که تمام گزینه‌ها برای خودش است یا متعلق به قبل! بهرحال اگر راهنمایی بفرمایید که چگونه می‌توان caseهایی مطابق نگارش خط پارسی داشت ممنون می‌شوم.

vafa

نقل قول از: javadr در جولای 22, 2011, 11:18:34 بعد از ظهر
منظور این است که در دنیای واقع ما هیچگاه case را اینگونه نمی‌نویسیم و این نمایشی نامتعارف است. برای مثال در case آخر معلوم نیست که تمام گزینه‌ها برای خودش است یا متعلق به قبل! بهرحال اگر راهنمایی بفرمایید که چگونه می‌توان caseهایی مطابق نگارش خط پارسی داشت ممنون می‌شوم.
این که باگ نیست. شما برای این منظور باید بتوانید ریاضی را راست به چپ حروف‌چینی کنید که در زی‌پرشین این امکان وجود ندارد اما در سبک LuaPersian این امکان اضافه شده است.

masih

چطوری می‌تونم کلمه (زن) و (مرد) را در  braces اول دریک راستای عمودی قرار داد.

vafa

نقل قول از: masih در جولای 23, 2011, 06:10:58 بعد از ظهر
چطوری می‌تونم کلمه (زن) و (مرد) را در  braces اول دریک راستای عمودی قرار داد.
پرونده ضمیمه یک نمونه را نشان می‌دهد. شکل دستورات ممکن است در گونه آتی فرق کند.