• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نحوه نوشتن برخي علائم خاص رياضي

نویسنده loghmani_k, جولای 31, 2011, 08:59:04 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

loghmani_k

خسته نباشيد مي خواستم بدونم اگه بخواهيم  يك حرف انگليسي مانندC و يك خط بر روي آن در متن مقاله تايپ كنيم از چه تركيبي بايد استفاده كنيم .؟ من در آيتم هاي موجود مشابه آن را پيدا نكردم.

vafa

نقل قول از: loghmani_k در جولای 31, 2011, 08:59:04 قبل از ظهر
خسته نباشيد مي خواستم بدونم اگه بخواهيم  يك حرف انگليسي مانندC و يك خط بر روي آن در متن مقاله تايپ كنيم از چه تركيبي بايد استفاده كنيم .؟ من در آيتم هاي موجود مشابه آن را پيدا نكردم.
بهتره اول یک کتاب لاتک را برداری و قشنگ بخونی، بعد ازش استفاده کنی:
http://amath.colorado.edu/documentation/LaTeX/Symbols.pdf

loghmani_k

عزيز من بطور خاص علامت رياضي C با يك علامت اسلش روش (بصورت مورب)را مي خوام تو سيمبول ها موجود نيست.بعلاوه اينكه علامت مجموعه اعداد صحيح رو مي خوم كه نيست.لطفا راهنمايي بفرمائيد

tkakaie

مجموعه اعداد صحیح توی راهنما هست:
\mathbb{Z}
فکر میکنم منظورتون از علامت سی همان میدان اعداد مختلط باشه.درسته؟خب اونم میشه
\mathbb{C}
کلا مجموعه‌های خاص ریاضی مثل مجموعه اعداد اول،اعداد طبیعی و میدانها همینطوری نمایش داده میشن.
موفق باشید
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

tkakaie

این چرا حروفش بهم خورد؟حالت چپ چین رو زده بودم!
اما فکر کنم منظورمو متوجه شدید
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

حسن ذاکری

نقل قول از: loghmani_k در جولای 31, 2011, 08:59:04 قبل از ظهر

بسته Doublestroke را هم ببینید
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.