• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

استفاده از بسته‌ی pdfpage

نویسنده parvane, نوامبر 16, 2011, 10:22:12 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

parvane

با سلام
من برای اضافه کردن یه پی دی اف به نوشتارم از این دستور استفاده کردم
\includepdf[landscape]{name.pdf}
ولی خوب مشکل اینجاس که این صفحه با همون سایز صفحه‌های دیگه ایجاد میشه. اگه من بخوام این صفحه با اندازه letter ایجاد شه چیکار باید بکنم

vafa

نقل قول از: fatemehgh در نوامبر 16, 2011, 10:22:12 بعد از ظهر
با سلام
\includepdf[landscape]{name.pdf}
ولی خوب مشکل اینجاس که این صفحه با همون سایز صفحه‌های دیگه ایجاد میشه. اگه من بخوام این صفحه با اندازه letter ایجاد شه چیکار باید بکنم
این PDF چیه؟ تصویره یا خودش یک نوشتاره؟ در صورت تصویر بودن برای قرار دادن آن در نوشتار خود باید از سبک graphicx و دستور \includegraphics استفاده کنید.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: fatemehgh در نوامبر 16, 2011, 10:22:12 بعد از ظهر
با سلام
includepdf[landscape]{name.pdf}
با اجازه آقا وفا

خوب وقتی شما یه فایل نمونه کوچک نگذاشتید سخت می شه جواب داد. اما اگه درست فهمیده باشم تنها خصوصیاتی از این بسته که می تونن در
اندازه فایل ورودی دخیل باشن offset, delta هستند.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

parvane

ممنون از هر دو عزیز
ولی خوب مشکلم حل نشد بذارید این طوری طرح سوال کنم که:
من اندازه صفحاتم a4 هستش حالا اگه بخوام یه صفحه ی letter رو اضافه کنم به نوشتارم چیکار باید بکنم. باز هم ممنون

vafa

نقل قول از: fatemehgh در نوامبر 17, 2011, 09:59:19 قبل از ظهر
ممنون از هر دو عزیز
ولی خوب مشکلم حل نشد بذارید این طوری طرح سوال کنم که:
من اندازه صفحاتم a4 هستش حالا اگه بخوام یه صفحه ی letter رو اضافه کنم به نوشتارم چیکار باید بکنم. باز هم ممنون
یک نمونه کوچک تک به همراه پرونده‌های PDF قرار بده.

parvane

خیلی ممنون
مشکلم رو یه جوری با این دستور حل کردم
\eject \pdfpagewidth=8.5in \pdfpageheight=11in