• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

باWord برای مدیریت منابع از برنامه EndNoteاستفاده میشود در تک لایو چه برنامه ؟

نویسنده jamshid, می 12, 2012, 11:51:11 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

jamshid

سلام

به همراهWord از برنامه EndNote(مدیریت منابع علمی)استفاده میشود در تک لایو از چه برنامه استفاده می کنند؟

با تشکر

هادی صفی‌اقدم

جسارت نشه، لایو تک نداریم. تک‌لایو درسته.
BibTeX
برای زبان فارسی هم دکتر امین طوسی، بسته ی Persian Bib را آماده کرده‌اند.
لینکش: بستهٔ PERSIAN-BIB

حسن ذاکری

نقل قول از: jamshid در می 12, 2012, 11:51:11 قبل از ظهر
سلام

به همراهWord از برنامه EndNote(مدیریت منابع علمی)استفاده میشود در تک لایو از چه برنامه استفاده می کنند؟

با تشکر

نرم‌افزارهای زیادی هستند که برای مدیریت منابع طراحی شده‌اند و با bibtex سازگار هستند.
از نرم‌افزارهایی مثل jabref و kbibtex می‌توانید برای مدیریت منابع استفاده کنید. این نرم‌افزارها، کتابخانه شما را به فرمت bibtex ذخیره می‌کنند و امکاناتی مشابه endnote در اختیار شما می‌گذارند.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

jamshid

نقل قول از: حسن ذاکری در می 12, 2012, 02:18:09 بعد از ظهر
نرم‌افزارهای زیادی هستند که برای مدیریت منابع طراحی شده‌اند و با bibtex سازگار هستند.
از نرم‌افزارهایی مثل jabref و kbibtex می‌توانید برای مدیریت منابع استفاده کنید. این نرم‌افزارها، کتابخانه شما را به فرمت bibtex ذخیره می‌کنند و امکاناتی مشابه endnote در اختیار شما می‌گذارند.

این نرم‌افزارهایی  jabref و kbibtex از گوگل بگیرم

حسن ذاکری

نقل قول از: jamshid در می 12, 2012, 04:02:51 بعد از ظهر

این نرم‌افزارهایی  jabref و kbibtex از گوگل بگیرم

jabref رو از sourceforge
jabref.sourceforge.net/

kbibtex فقط مخصوص لینوکس است، مگر اینکه بتوانید kde را در ویندوز نصب کنید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: jamshid در می 12, 2012, 11:51:11 قبل از ظهر
سلام
با تشکر
در این صفحه می‌توانید مقایسه‌ی برنامه‌های مختلف مدیریت مراجع را ببینید.
من از Mendeley استفاده می‌کنم و Adviser آن هستم و لذا ۷ گیگ فضا در آن دارم.
Zotero هم خوب است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎