• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

پیوستگی حروف "ی" و "ه" در زیپرشین

نویسنده M.D, آگوست 06, 2012, 08:26:43 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

M.D

سلام مجدد.
من وقتی می خواهم کلمه ای مانند "میشود" یا "نمونه ها" بنویسم به طور عادی باید زیپرشین حروف "می" و "شود" یا "نمونه" و "ها" را به همان شکل و البته به صورت پیوسته و بدون وجود فاصله بنویسد. مشکل من این است که به صورت پیوسته نوشته نمی شوند. آیا مشکل در توزیع من است و یا دستور خاصی را می طلبد؟

javadr

M.D

نقل قول از: javadr در آگوست 06, 2012, 09:48:44 بعد از ظهر
مشکلتان را با یک مثال کوچک نشان دهید....

lمثلاً:
\documentclass{report}
\usepackage{xepersian}
\begin{document}
می شود؛ نمونه ها
\end{document}

در اینجا باید نیم فاصله بین "می" و "شود" ایجاد شود و الی آخر. باید از اول میگفتم نیم فاصله که به ذهنم نرسید. با توجه به اینکه با کلمات دیگه در انجمن سرچ میکردم به نتیجه ای نرسیدم و این تاپیک رو عنوان کردم. الان میبینم که موضوعات مرتبط موجوده. عذر میخوام

javadr

امیدوارم جواب سوالتان را گرفته باشید لکن این مطلب نه به زی‌پرشین مرتبط است نه به فونت، بلکه مشکل از کی‌برد سیستم شما است که ظاهرا از نیم‌فاصله پشتیبانی نمی‌کند. به احتمال بسیار زیاد کاربر ویندوز هستید زیرا در لینوکس چنین مشکلی وجود ندارد. با یک جستجوی سادی در مرکز دانلود سایت می‌توانید برنامه‌ای که کیبرد فارسی استاندارد را روی ویندوز نصب می‌کند را بیابید.

هادی صفی‌اقدم

اینم کیبورد استاندار فارسی برای ویندوز:
http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_remository&Itemid=82&func=fileinfo&id=31
این کیبورد، کیبورد پیش‌‌فرض در ویندوز 8 هست.