• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

اضافه کردن بسته جدید به زیپرشین

نویسنده مهرناز کاویانی, اکتبر 14, 2012, 05:20:56 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مهرناز کاویانی

با سلام
وقتی یه بسته جدید به زیپرشین اضافه می‌کنیم آن بسته را در کدام فایل باید قرار دهیم؟
به عنوان مثال من بسته subfig را دانلود کردم اما نمی‌دونم باید کجا کپی کنم که در هنگام فراخوانی درست عمل کند

aris852963

اگه میک تک یا تک لایو رو کامل نصب کردید که خودش نصب شده، اگه نه که باید اونو دستی نصب کنید.

فرشاد ترابی

نقل قول از: مهرناز کاویانی در اکتبر 14, 2012, 05:20:56 بعد از ظهر
با سلام
وقتی یه بسته جدید به زیپرشین اضافه می‌کنیم آن بسته را در کدام فایل باید قرار دهیم؟
به عنوان مثال من بسته subfig را دانلود کردم اما نمی‌دونم باید کجا کپی کنم که در هنگام فراخوانی درست عمل کند

معمولا نیازی به این کار نیست. شما بسته های مورد نظر را در texlive Manager نصب میکنید (البته اگر از texlive استفاده میکنید)
و تمامی تنظیمات مورد نظر خود به خود صورت میگیرد.

اگر بسته های شما جزو بسته های CTAN باشد که روند همین است. اگر از بسته های دیگر استفاده میکنید، کافی است
که آن بسته در کنار فایل شما قرار بگیرد.

در مورد بسته subfig لازم نبود که آنرا جداگانه دریافت کنید و نصب کنید. خود به خود باید این کار صورت میگرفت.
به هر حال به نظر میاد که مشکل شما جای دیگری است. پس بهتر است که یک فایل کمینه ارسال کنید تا
مشخص شود به چه چیزی نیاز دارید.