• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

نصب package های مورد نیاز

نویسنده شفيعي, نوامبر 17, 2012, 03:44:30 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

شفيعي

با سلام
چطور میشه بسته های مورد نیاز را نصب کرد؟ برای مثال من جهت درج مراجع بسته tocbibind را فراخوانی کردم ولی با Error رو برو میشوم این کار را هم در نسخه پرتابل هم در bidi tex maker امتحان کردم در هر دو بسته اصلا شناخته نمیشه، من بسته ی مورد نظر را هم دانلود کردم ولی نمیدونم کجا باید نصبش کنم

مدیریت تالار:
تصحیح اشتباه تایپی

وحید دامن‌افشان

فایل بسته رو که پسوندش .sty هستش رو باید بذارین داخل همون پوشه‌ای که فایل texتون اونجا قرار داره.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: شفيعي در نوامبر 17, 2012, 03:44:30 بعد از ظهر
با سلام
چطور میشه بسته های مورد نیاز را نصب کرد؟ برای مثال من جهت درج مراجع بسته tocbibind را فراخوانی کردم ولی با Error رو برو میشوم این کار را هم در نسخه پرتابل زیپرشین هم در bidi tex maker امتحان کردم در هر دو بسته اصلا شناخته نمیشه، من بسته ی مورد نظر را هم دانلود کردم ولی نمیدونم کجا باید نصبش کنم
سلام
نظر شخصی من اینه که از کپی بسته در کنار فایل TeX خودداری کنید و به جاش بسته را نصب کنید.
یعنی اگر میک‌تک یا تک‌لایو پرتابل هستین، با Package manager ان بسته را نصب کنید.
مسیر هر دو در all programs (اگر ویندوز باشین) هست.

شفيعي

از پاسخ شما ممنونم
ببخشید این که می پرسم شاید هیچ ربطی به این موضوع نداشته باشه ولی Package manager چیه؟ یعنی یک نرم افزار جدا به این اسم باید نصب کنم؟ البته من یکی نصب کردم ولی انگار فقط فایل doc باز میکنه شبیه یک محیط تایپه

فرشاد ترابی

همونطور که آقا هادی فرمودند، اگر از MikTex استفاده میکنید و کاربر ویندوزی هستید، وراد Start->Program Files->MikTex شده و packagemanager  را انتخاب کنید.
اما اگر از texlive استفاده میکنید در Start->Program Files->Texlive رفته و TeXLive Manager را انتخاب کنید.