• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فاصله استاندارد بین خطوط در پایان نامه

نویسنده mmosalman, نوامبر 19, 2012, 12:07:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mmosalman

من از نمونه دانشگاه شهید بهشتی برای نوشتن پایان نامه استفاده میکنم که فاصله بین خطوط را با دستور ‎\linespread{1.3}‎ تعیین کرده ولی فکر میکنم این فاصله خیلی کمه و متن رو نازیبا جلوه میده، کسی میدونه فاصله استاندارد برای پایان نامه چقدره؟ آیا اصلاً استانداردی وجود داره؟
یه چیز دیگه... یه لینک برای دانلود کل بسته های تک لایو تو ویندوز به من بدین! آیا همچین لینکی وجود داره؟!

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: mmosalman در نوامبر 19, 2012, 12:07:57 بعد از ظهر
من از نمونه دانشگاه شهید بهشتی برای نوشتن پایان نامه استفاده میکنم که فاصله بین خطوط را با دستور ‎\linespread{1.3}‎ تعیین کرده ولی فکر میکنم این فاصله خیلی کمه و متن رو نازیبا جلوه میده، کسی میدونه فاصله استاندارد برای پایان نامه چقدره؟ آیا اصلاً استانداردی وجود داره؟
معمولاً هر دانشگاهی برای خودش یه استاندارد داره. هر چند زیاد روی این مساله سخت‌گیری نمی‌کنن.
نقل قولیه چیز دیگه... یه لینک برای دانلود کل بسته های تک لایو تو ویندوز به من بدین! آیا همچین لینکی وجود داره؟!
لطفاً این سوال رو توی یه تاپیک جداگونه بپرسین.