• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قرار دادن «سخنی از بزرگان» در ابتدای هر فصل

نویسنده ir1979, مارس 26, 2010, 01:36:51 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

ir1979

سلام

آیا می توانید کمی در مورد قالب فایل sty صحبت کنید مخصوصا کتاب. مثلا آیا می توانیم سخنانی از بزرگان را به صورت دو ستونی در ستون سمت چپ (فقط) بنویسیم.
اگر لازم است نمونه ی انگلیسی را آپلود کنم؟

ایا می شه کاری کرد صفحات شروع فصل  حتما فرد باشه؟
ممنون

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: ir1979 در مارس 26, 2010, 01:36:51 قبل از ظهر
آیا می توانید کمی در مورد قالب فایل sty صحبت کنید مخصوصا کتاب. مثلا آیا می توانیم سخنانی از بزرگان را به صورت دو ستونی در ستون سمت چپ (فقط) بنویسیم.
اگر لازم است نمونه ی انگلیسی را آپلود کنم؟
برای قرار دادن متن در نصف عرض صفحه باید بتوانید از جدول یا minipage - شبیه مثال این پســـت - استفاده کنید. احتمالاً راه مناسب‌تری هم باشد ولی من در مورد فایلهای sty اطلاعات ندارم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

مهدی امیدعلی

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در مارس 27, 2010, 11:08:35 قبل از ظهر
برای قرار دادن متن در نصف عرض صفحه باید بتوانید از جدول یا minipage - شبیه مثال این پســـت - استفاده کنید. احتمالاً راه مناسب‌تری هم باشد ولی من در مورد فایلهای sty اطلاعات ندارم.
از بستهٔ epigraph استفاده کنید.

ir1979

سلام

من از بسته ی epigraph  استفاده کردم. امکاناتش زیاد نیست. ولی کار من را راه انداخت. اما تنها یک مشکل باقی ماند. آن هم نحوه ی Align کردن یا به قول تک flush کردن متن است. من از کد زیر برای قرار دادن سخن بزرگان  استفاده کردم. فقط دوست دارم پاراگراف مربوطه از دو طرف میزان باشد. در حالت عادی در یک سند معمولی مشکلی نیست. اما این جا نمی دانم چه کنم؟ خوشبختانه مطمئنا در زبان فارسی در این مورد مشکل کمتری هست. شکل خروجی تا این لحظه ضمیمه شده است. لطفا راهنمایی کنید.

ممنون

ir1979