• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

autoback از فایل های tex live

نویسنده lotus, آپریل 16, 2013, 11:34:55 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

lotus

سلام آیا نرم افزار  tex live از فایل های ایجاد شده در سیستم autoback بر می دارد. اگر چنین کاری انجام می دهد فایل ها در کجا save می کند؟
با تشکر

فرشاد ترابی

منظورتان چه فایلهایی است؟
هنگامی که یک بسته را بروزرسانی میکنید، این کار انجام میشود. ولی آیا منظور شما همین است؟

lotus

منظورم backup از tex file است. نه فایل های مربوط به بروز رسانی

aris852963

نقل قول از: lotus در آپریل 17, 2013, 12:54:43 بعد از ظهر
منظورم backup از tex file است. نه فایل های مربوط به بروز رسانی
اگر منظور شما رو درست فهمیده باشم، باید بگم که بلی به صورت خودکار تولید میشه. مثلا اگر فایل من1.tex باشه اسمش، تو همون فولدر فایلی با نام 1.tex.bak تولید میکنه

فرشاد ترابی

پس این موضوع به texlive‌ یا هر توزیع دیگری از لیتک مربوط نمی‌شود. این مسأله مربوط به ادیتور است که باید در تنظیمات آن لحاظ شود.
مثلا ممکن است که شما از texMaker  استفاده کنید یا از  TexWorks . من خودم از ادیتور شخصی خودم استفاده می‌کنم.
پس ابتدا باید مشخص کنید که از چه ادیتوری استفاده می‌کنید تا بتوان جواب مناسب آنرا دریافت کرد.

lotus

اما در فولدر من فایلی به این نام ایجاد نمی شود. به پیوست کل فولدر را ارسال می کنم. آیا باید در برنامه tex live تنظیماتی انجام دهم تا این فایل ایجاد شود؟

aris852963

نقل قول از: lotus در آپریل 17, 2013, 02:22:33 بعد از ظهر
اما در فولدر من فایلی به این نام ایجاد نمی شود. به پیوست کل فولدر را ارسال می کنم. آیا باید در برنامه tex live تنظیماتی انجام دهم تا این فایل ایجاد شود؟
فکر کنم در همان لحظه تولید نکنه. نیازی به تغییرات در tex live نیست. شاید باید فایل تغییرا کنه تا تولید بشه.