• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ارتباط فونت با نوع ویندوز

نویسنده bahare60, جون 18, 2014, 10:27:20 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

با سلام. میخواستم بدونم فونتی که نصب می کنیم با نوع ویندوز ربط داره؟ چون من فوتهای زی پرشینو که توی فولدر فونت(کنترل پنل) کپی میکنم اررور میده و به همین علت فایل خروحی pdf صفحه سفید هست.

فرشاد ترابی

خیر فرقی نداره. این اصطلاح هم که بفرمایید فونت‌های زی‌پرشین هم اصطلاح درستی نیست. زی‌پرشین از فونتهای ویندوز یا سیستم عامل استفاده می‌کنه.
همین که شما یک فونت را در سیستم عامل نصب کنید، کار تمام است. فقط باید بدانید که هر فونتی برای زی‌پرشین مناسب نیست. شما باید از فونت‌های اصلاح شده استفاده کنید
که به نظر من سری HM_X‌ بهترین گزینه هست. اگر شما مشکل فونت دارید، یک جای دیگر کار اشتباهی شده. بهتری که یک فایل کوچک در حد 10 خط بنویسید و ببینید آیا کار می‌کند یا خیر.

bahare60

ممنون. من قبلا با همین فونتهایی که توی برنامه زی پرشین بود کار میکردم و مشکلی نداشت نمی دونم چرا دیگه هیچ کدومشون نصب نمیشن و برای همه اونا اررور میده . فونتهای سری  HM_X‌ از کجا میتونم دانلود کنم ؟

هادی صفی‌اقدم