• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

جایگذاری عکس در متن در قالب PDF

نویسنده Mjavad, آگوست 15, 2013, 12:26:08 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

Mjavad

با سلام
راهی هست که لازم نباشه از PDF عکس بگیریم و سپس در لاتک جایگذاری کنیم. چون خود PDF خیلی کیفیتش بالاست ولی وقتی عکس گرفته میشه کیفیتش پایین میاد. یعنی خود PDF رو در لاتک جایگذاری کینم به صورتی که بشه پانویش هم براش گذاشت. مثلا PDF  زیر رو به عنوان یه عکس با پانویس در متن گذاشت.

با تشکر فراوان

فرشاد ترابی

اصلا این طور که می‌فرماییدنیست. فایل PDF  همانند یک عکس در لیتک قرار می‌گیره. کافیه به جای jpg  پسوند pdf‌ بزنید. همین!

za-aki

سلام.من هم دقیقا همین مشکل رو دارم یعنی حاشیه های سفید اطراف پی دی اف رو نمی اونم حذف کنم؟چیکارش کنم.؟

فرشاد ترابی

نقل قول از: za-aki در آگوست 15, 2013, 04:39:10 بعد از ظهر
سلام.من هم دقیقا همین مشکل رو دارم یعنی حاشیه های سفید اطراف پی دی اف رو نمی اونم حذف کنم؟چیکارش کنم.؟
مشکل شما چه ربطی به موضوع مورد بحث داره؟! موضوع اصلا حاشیه سفید نیست. ایشان می‌خواهند یک فایل PDF  به عنوان شکل قرار بدهند.
درضمن شما موضوع حذف حاشیه سفید را در موضوع دیگری مطرح کردید. لطفا اینطوری مسأله‌ها را با هم قاطی نکنید. خوانندگان سردرگم می‌شوند.

Mjavad

سلام دوباره

همین کاری که گفتید کردم ولی فایل PDF  داخل متن قرار نمی گیره . یعنی قرار میگیره ولی کاملا سفید و خبری از شکل نیست . باید چکار کنم ؟

با تشکر فراوان

فرشاد ترابی

می‌شه لطفا فایل PDF‌  و متنی که در آن می‌خواهید آنرا قرار دهید ارسال کنید. البته یک فایل ۲۰ خطی. کل پایان‌نامه را ارسال نکنیدها!

Mjavad

فایل پیوست شده .
با تشکر

محمود امین‌طوسی

سلام
فایل شما یک مشکلی دارد! برای حذف حواشی سفید فایل pdf خود از برنامه pdfcrop استفاده کنید. با استفاده از این برنامه روی فایل شما به صورت:

pdfcrop image8.pdf image8c.pdf
و جایگذاری فایل جدید در سند زی‌پرشین، خروجی درست شد.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

Mjavad

با سلام

کاملا درست می گویید، من حاشیه ها رو با نرم افزار Acrobat  حذف کرده بودم که هنگام جایگذاری در لاتک جواب نمی داد.
ولی وقتی با خود ویندوز Crop  کردم مشکل حل شد. البته در بعضی موارد (کم) ویندوز خیلی خوب (حذف کامل کامل حاشیه سفید) حاشیه ها رو حذف نمیکنه.
با تشکر