• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

حذف جدول خلاصه پایان نامه در استایلهای شهید بهشتی و تبریز

نویسنده سجاد نوریان, سپتامبر 15, 2013, 01:26:23 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سجاد نوریان

توی گروه ما دانشجویان پایان نامه ها و رساله ها را تا کنون با فارسی تک می نوشتند. من تصمیم به نگارش در محیط زی پرشین گرفتم.
با مطالعه خیلی از پست ها از نظرات با ارزش آقایان کارن‌پهلو، امین طوسی، صفی اقدم، دامن افشان و بقیه بزرگواران استفاده کردم.
اما با چند مشکل در خروجی مواجه شدم که یکی از اونا اینه

۱.   در فایل دانشگاه های تبریز و شهید بهشتی ارایه جدول خلاصه پایان نامه آمده است ولی ما چون اینجا آن جدول را نداریم من مجبور به حذف محیط frame شدم و چکیده های فارسی و لاتین را جداگانه آوردم اما در فایل en_title با دو خطا مواجه شدم که هر چند خروجی را به من می دهد ولی دوست داشتم که این دو خطا را نداشته باشم.
آقای فرشاد ترابی به فایل خواجه نصیر ارجاع دادند اما اجرای آن فایل هم به دلایلی نامعلوم با خطاهای زیادی همراه شد.
فایل کمینه رساله را خدمتتان ارسال کردم. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
با سپاس
سجاد نوریان

سید احمد موسوی

۱- خط ۲۹۲ فایل Tabriz_thesis.cls به جای \\ قرار بده \par
۲- خط ۳۰۱ همین فایل \latinwrittenfor تعریف نشده است. پس حذفش کن.

فرشاد ترابی

نقل قول از: سجاد نوریان در سپتامبر 15, 2013, 01:26:23 بعد از ظهر
...
آقای فرشاد ترابی به فایل خواجه نصیر ارجاع دادند اما اجرای آن فایل هم به دلایلی نامعلوم با خطاهای زیادی همراه شد.
...

لطفا بفرمایید با چه اشکالی مواجه شدید تا آنرا حل کنیم. من خودم و تمامی دانشجویانم این فایل را بدون مشکل اجرا می‌کنیم.
احتمال می‌دهم به  خاطر فونت شما باشد ولی تا فایل log ارسال نکنید چیزی نمی‌تونم بگم.