• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در فایل رزومه آقای امین طوسی

نویسنده ابوالفضل دیانت, ژانویه 20, 2012, 11:57:21 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

سلام
قلمهای استفاده شده در آن (به نظرم XB Zar, XB Titre) را دارید؟
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

javadr

آری مشکل از قلم هست لکن نه از قلم‌هایی که ذکر فرموده‌اید. نمیدانم این قلم pzdr چیست؟!!

حسن ذاکری

نقل قول از: javadr در فبریه 13, 2012, 08:50:02 قبل از ظهر
آری مشکل از قلم هست لکن نه از قلم‌هایی که ذکر فرموده‌اید. نمیدانم این قلم pzdr چیست؟!!

سلام
اگر ممکنه یک بار از فایل با دستور

xelatex --output-driver="xdvipdfmx -E" Amintoosi_CV.tex
خروجی بگیرید و نتیجه را ارسال کنید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

javadr

باز هم همان مشکل به جای خود باقی‌ است!

javadr

javadr

پس از کلی سر و کله زدن متوجه شدم که مشکل از دستور \ding است. وقتی از این علائم استفاده نکنم مشکلی در کامپایل نیست. حال نمی‌دانم که چگونه باید این مشکل را رفع نمود.

Fedora 16, TexLive 2011 (Last Update)

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: javadr در مارس 05, 2012, 03:27:53 بعد از ظهر
آیا یاریگری نیست که مرا یاری دهد؟!!!‌
پس از کلی سر و کله زدن متوجه شدم که مشکل از دستور \ding است. وقتی از این علائم استفاده نکنم مشکلی در کامپایل نیست. حال نمی‌دانم که چگونه باید این مشکل را رفع نمود.
سلام.
متاسفانه من نمی‌دانم مشکل شما ناشی از چیست  ???
ظاهرا بسته pifont را هم نصب دارید. نمی‌دانم چرا با ding مشکل دارید!
البته گویا بدون ding خروجی دارید و بدون آن می‌توانید زندگی کنید  :)
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

با اجازه‌ی آقای امین طوسی ;)
من در این مورد اصلا چیزی بلد نیستم ولی با کنار هم قرار دادن فایل log شما و خودم متوجه شدم تنها تفاوت در این مورد هست:

(c:/texlive/2011/texmf-dist/tex/latex/hyperref/hyperref.sty
Package: hyperref 2011/12/04 v6.82m Hypertext links for LaTeX

(/usr/local/texlive/2011/texmf-dist/tex/latex/hyperref/hyperref.sty
Package: hyperref 2012/02/06 v6.82o Hypertext links for LaTeX
ممکنه از این باشه؟ میشه شما بسته‌ی Hyperref خود را آپدیت کنید و چک کنید؟

مورد دوم که من بهش شک کردم، نسخه‌های متفاوت فونت‌های XB Zar  هست. در مرکز دانلود هست.

البته من تک‌لایو را اول آپدیت و سپس نصب می‌کنم. احتمالاً شما نصب و سپس آپدیت کرده‌اید. درسته؟ (برای دونستن خودم فقط می‌پرسم که منبع مشکل را بفهمیم.)

javadr

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در مارس 06, 2012, 05:05:44 قبل از ظهر
با اجازه‌ی آقای امین طوسی ;)
من در این مورد اصلا چیزی بلد نیستم ولی با کنار هم قرار دادن فایل log شما و خودم متوجه شدم تنها تفاوت در این مورد هست:

(c:/texlive/2011/texmf-dist/tex/latex/hyperref/hyperref.sty
Package: hyperref 2011/12/04 v6.82m Hypertext links for LaTeX

(/usr/local/texlive/2011/texmf-dist/tex/latex/hyperref/hyperref.sty
Package: hyperref 2012/02/06 v6.82o Hypertext links for LaTeX
ممکنه از این باشه؟ میشه شما بسته‌ی Hyperref خود را آپدیت کنید و چک کنید؟

خیلی ممنون از محبتتان.
اما اختلاف فایل‌ها نشان میدهد که hyperref روی ماشین بنده به روزتر می‌باشد. بهرحال هر چه هست از بسته pifont است. زیرا اگر به هر نحوی در هر جایی از دستور \ding استفاده کنم چنین مشکلی رخ خواهد داد. شاید بهتر باشد که این بسته را دومرتبه نصب کنم.

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در مارس 06, 2012, 05:05:44 قبل از ظهر

مورد دوم که من بهش شک کردم، نسخه‌های متفاوت فونت‌های XB Zar  هست. در مرکز دانلود هست.

البته من تک‌لایو را اول آپدیت و سپس نصب می‌کنم. احتمالاً شما نصب و سپس آپدیت کرده‌اید. درسته؟ (برای دونستن خودم فقط می‌پرسم که منبع مشکل را بفهمیم.)
طبیعتا بعد از این که نصب کردید دیگر تنها باید آپدیت نمود! (جهت اطلاع:‌ نسخه نصب شده با استفاده از rsync از روی مخازن تک‌لایو بدست آمده است.)

هادی صفی‌اقدم

من هم باید اول مخزن تک‌لایو را آپدیت کنم و سپس نصب کنم و این فایل رزومه را اجرا بگیرم ببینم مشکل ایجاد میشه یا نه.

نه طبیعتا! :) من چون مشکل‌های متعدد کاربران تالار را دیدم که بعد از آپدیت تک‌لایو نصب شده به مشکل‌های زیادی خورده‌اند، هیچ‌وقت تک‌لایو نصب شده را آپدیت نمی‌کنم.
اول مخزن تک‌لایو را آپدیت می‌کنم و سپس تک‌لایوم را حذف می‌کنم و دوباره از روی مخزن آپدیت شده نصب می‌کنم.

مرتضی

وقتی فایل رزومه را کامپایل میکنم، کلماتی که در option اول از دستور cventry مینویسم (عباراتی که زیرِ نوار رنگی قرار میگیرند) بجای چپ چین شدن، راست چین میشوند. مثلا در فایل پیوست، اعداد مربوط به تاریخها راست چین شده اند.
جالب توجه است که در نسخه قبلی xepersian و bidi در این مورد مشکلی نداشتم.