• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نوشتن دو سیگما کنار هم

نویسنده zamane2010, سپتامبر 25, 2013, 09:46:40 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

zamane2010

سلام من می خواهم دو سیگما را با یه زیر نویس مشترک داشته باشم ولی فاصله سیگماها زیاد می شه لطفا در این مورد کمک کنید

vafa

فایلت خطاداره. فایل بدون خطا بفرست:

./text.tex:4: Undefined control sequence.
l.4 ...sum^N \ \sum^N_{m,n=1,3,5,\cdots} \  \dfrac
                                                  {(-1)^{\{(m+n)/2\}-1}\phi_...

?

zamane2010

برای من اجرا میشه نمی دونم کجاش خطا داره لطفا pdf ببینید

vafa

نقل قول از: zamane2010 در سپتامبر 25, 2013, 10:04:31 قبل از ظهر
برای من اجرا میشه نمی دونم کجاش خطا داره لطفا pdf ببینید
شما از نسخه‌های قرون وسطی بسته xepersian استفاده می‌کنی. باید بسته amsmath رو قبل از زی‌پرشین فراخوانی کنی. یک \ قبل از \sum دوم  و بعد از \sum اول وجود داره که ایجاد فاصله اضافی می‌کنه. بهرحال روشن نیست که شما subscript را برای \sum دومی فقط می‌خواهید یا اینکه زیر هر دو \sum نوشته بشه؟

zamane2010

zamane2010

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در سپتامبر 25, 2013, 10:09:56 قبل از ظهر
شما از نسخه‌های قرون وسطی بسته xepersian استفاده می‌کنی. باید بسته amsmath رو قبل از زی‌پرشین فراخوانی کنی. یک \ قبل از \sum دوم  و بعد از \sum اول وجود داره که ایجاد فاصله اضافی می‌کنه. بهرحال روشن نیست که شما subscript را برای \sum دومی فقط می‌خواهید یا اینکه زیر هر دو \sum نوشته بشه؟
دوتا سوال داشتم اخرین نسخه را از کجا بگیرم و ایا نوشته قبلی به طور کامل در نسخه جدید دیده می شه یعنی نظمشون بهم نمیخوره(زیاد شد ببخشید)

vafa

نقل قول از: zamane2010 در سپتامبر 25, 2013, 10:19:33 قبل از ظهر
دوتا سوال داشتم اخرین نسخه را از کجا بگیرم و ایا نوشته قبلی به طور کامل در نسخه جدید دیده می شه یعنی نظمشون بهم نمیخوره(زیاد شد ببخشید)
تک‌لایو ۲۰۱۳ را نصب و سپس بروز کن. چرا باید نظمشون بهم بخوره؟ هر مشکلی پیش آمد من اینجا هستم و وظیفه دارم که درستش کنم. پس خواهش می‌کنم همیشه از نسخه جدید استفاده کنید.