• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نمایش الگوریتم در اسلاید

نویسنده zahra ahmadi, فبریه 07, 2011, 03:15:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

zahra ahmadi

سلام. من می‌خوام در اسلیدهای خودم یک الگوریتم بیارم، اما نمیشه. یعنی خطا می‌گیره. اگه کسی هست که بتونه به من کمک کنه ممنون میشم.

vafa

نقل قول از: zahra ahmadi در فبریه 07, 2011, 03:15:19 بعد از ظهر
سلام. من می‌خوام در اسلیدهای خودم یک الگوریتم بیارم، اما نمیشه. یعنی خطا می‌گیره. اگه کسی هست که بتونه به من کمک کنه ممنون میشم.
در حالت معمولی سبک algorithm با beamer کار نمی‌کند چون برای هم ساخته نشده‌اند. پرونده پیوست را ببین. من یک مقدار کوچکی ماکرو نوشتم تا سبک algorithm با beamer کار کند.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: zahra ahmadi در فبریه 07, 2011, 03:15:19 بعد از ظهر
سلام
الگوریتم را با گزینه [H] استفاده کنید،‌خطایی نمی‌گیرید:

\begin{algorithm}[H]
...
\end{algorithm}
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در فبریه 07, 2011, 08:48:19 بعد از ظهر
سلام
الگوریتم را با گزینه [H] استفاده کنید،‌خطایی نمی‌گیرید:

\begin{algorithm}[H]
...
\end{algorithm}
دو مشکل وجود دارد:

۱- شکل کلی beamer و طراحی آن را به هم می‌زند.

۲- اگر الگوریتم بیشتر از یک صفحه باشد، دیگر شکسته نمی‌شود.

ali_shakiba

سلام؛

من برای ساخت اسلاید هام؛ الگوریتم رو با استفاده از بسته algorithm2e توی یه فایل جداگانه می نویسم و بعد با استفاده از محیط figure؛ فایل pdf خروجی را توی اسلاید قرار می دهم. تنها حالتی بود که اسلاید ها رو به هم نمی ریخت. البته این مشکل مختص XePersian نیست و در نسخ انگلیسی هم همین مشکل وجود داره.

به امید ظهور عدالت گستر گیتی

vafa

نقل قول از: ali_shakiba در جون 14, 2011, 10:54:53 بعد از ظهر
سلام؛

من برای ساخت اسلاید هام؛ الگوریتم رو با استفاده از بسته algorithm2e توی یه فایل جداگانه می نویسم و بعد با استفاده از محیط figure؛ فایل pdf خروجی را توی اسلاید قرار می دهم. تنها حالتی بود که اسلاید ها رو به هم نمی ریخت. البته این مشکل مختص XePersian نیست و در نسخ انگلیسی هم همین مشکل وجود داره.

به امید ظهور عدالت گستر گیتی
روش خوبی نیست!