• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چپ چین کردن عنوان فصل (Abstract) در پایان نامه

نویسنده مختاری, دسامبر 22, 2013, 01:50:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مختاری

سلام
من برای نوشتن تزم از Miktek2.7 استفاده می کنم. کلاس استفاده شده report است.
مشکل من ان است که در بخش abstract عنوان آن بصورت راست چین ظاهر می شود. چگونه می توانم عنوان را چپ چین کنم؟
فایل tex آن را به پیوست ارسال کرده ام.

محمود امین‌طوسی

سلام
میک‌تک ۲.۷ شامل اولین نسخه‌های زی‌پرشین بود. می‌توان گفت همه دوستان ما در این تالار از نسخه‌های جدید زی‌پرشین استفاده می‌کنند و از آنجا که دستورات متعددی از زی‌پرشین از چند سال پیش تا بحال عوض شده‌اند، دوستانی که توزیعهای جدید میک‌تک یا تک‌لایو را دارند نمی‌توانند فایل شما را اجرا کنند و اگر فایلی ارسال کنند شما نمی‌توانید آنرا اجرا کنید.
همچنین ممکن است در ادامه کارتان مشکلات دیگری داشته باشید که نتوانید پاسخ پرسشهای خود را به آسانی پیدا کنید.
لذا توصیه می‌شود میک‌تک قدیمی خود را حذف نموده و TeXLive 2013 را نصب فرمایید.
اگر دسترسی به اینترنت پرسرعت دارید می‌توانید آنرا دانلود نمایید، در غیر اینصورت می‌توانید DVD شامل آن و مجموعه‌ای از مثالها و ابزار مناسب را از آقای صفی اقدم سفارش دهید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

مختاری

سلام
بسیار ممنونم از راهنماییتون. اما در واقع من در مرحله اصلاحات تزم هستم و  تنها با رفع این مشکل میتونم تز رو چاپ کنم و تحویل بدم. به همین دلیل هست که ترجیح میدم یه راه حلی برای این کار پیدا کنم.
سپاس

محمود امین‌طوسی

اگر مایل بودید فایلهای خود را به نسخه‌های جدیدتر ارتقا دهید، این صفحه از ویکی را ملاحظه فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

فرشاد ترابی

نقل قول از: مختاری در دسامبر 22, 2013, 11:37:03 بعد از ظهر
سلام
بسیار ممنونم از راهنماییتون. اما در واقع من در مرحله اصلاحات تزم هستم و  تنها با رفع این مشکل میتونم تز رو چاپ کنم و تحویل بدم. به همین دلیل هست که ترجیح میدم یه راه حلی برای این کار پیدا کنم.
سپاس
خیلی وقت‌ها سریع‎ترین راه حل اینه که شما به تیز کردن اره‌ی خود بپردازید. به طور شفاف‎تر عرض کنم خدمتتان اگر فقط 45 دقیقه وقت بگذارید و تک‌لایو 2013 زا نصب کنید، احتمالاً
مشکل شما حل می‌شود. حداقل مزیت آن این است که اگر مشکلی داشتید، دوستان می‌توانند کمکتان کنند. به نظر من ارتقا برنامه بهترین گزینه‌ای است که می‌توانید انتخاب کنید.