• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

یک مشکل با پایان نامه با کلاس ‎IUST-Thesis

نویسنده hamed_ibf, آگوست 13, 2013, 11:29:38 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

hamed_ibf

سلام به همه دوستان
من یک مشکل با استایب پایان‌نامه‌ای که آقای امین طوسی با ‎IUST-Thesis نوشتن دارم.
من برای پایان‌نامه خودم، مجبورم مراجع را به ترتیب ظهور در متن، در آخر مرتب کنم. به همین دلیل در بخش مراجع از unsrt-fa استفاده می‌کنم. تا اینجا هیچ مشکلی نیست. مشکل از اینجا حادث می شود که اگر در caption یک تصویر مجبور به درج مرجعی شوم، به دلیل اینکه این caption در فهرست تصاویر ظاهر می‌شود، و در caption آن تصویر خاص یک منبع وجود دارد، در فهرست منابع، آن منبع را به عنوان منبع اول شماره گذاری می‌کند، حتی اگر آن آخرین منبع باشد.
راستش را بخواهید، از این بهتر نتوانستم توضیح بدهم. فایل هم حجمش زیاد بوده نتونستم آپ کنم.ا اگه ممکن هست راهنماییم کنید.

وحید دامن‌افشان

از لحاظ حروف‌چینی، بهتره که شماره منابع، توی فهرست تصاویر ظاهر نشه. بنابراین اگه عنوان شکل‌ها رو به صورت
‎‎\caption[عنوانی که توی فهرست تصاویر میاد‎]{عنوانی که توی متن، ظاهر می‌شه‎}‎‎
وارد کنین، شماره منبع توی فهرست تصاویر ظاهر نمی‌شه و در نتیجه، مشکل‌تون هم حل می‌شه. بنابراین توی کروشه، از دستور ref استفاده نکنین.

hamed_ibf

سلام.
اولا عذر می خوام که دیر سر زدم. از جواب شما ممنونم. ولی این کار را هم کردم. مشکل نوشتن رفرنس ها توی فهرست حل شد. یعنی با این کاری که شما فرمودین، توی فهرست شماره مرجع نمی یاد و توی زیر نویس تصویر شماره مرجع میاد. اما توی قسمت مراجع، باز هم این مرجع را اول می نویسه و در جای خودش قرار نمی ده.