• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کشیدگی حروف با فونت نستعلیق

نویسنده student, فبریه 12, 2014, 02:24:53 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

student

من نمی توانم از آخرین نسخه فونت نستعلیق که امکان کشیدگی حروف را هم ایجاد کرده است در زیپرشین استفاده کنم. وقتی ویرایشگر مثلا ورد باشد بدون مشکل حروفی که با فونت نتستعلیق کشیده شده اند را می توانم ببینم اما وقتی خروجی زیپرشین را برای همان متن مشاهده می کنم در مورد کشیدگی حروف به مشکل برمی خورم و به جای اینکه حروف کشیده شده باشند از محلی که توقع داشتم کشیده شوند قطع می شوند. آیا این مشکل قابل رفع است؟

هادی صفی‌اقدم

خاصیت Kashida را قبل اون قسمتی که نستعلیق میخایین باشه Off کنین و بعد استفاده از نستعلق دوباره On کنین.

\KashidaOff
استفاده از نستعلق
\KashidaOn

این با کشیدگی فنت نستعلق فرق داره و یکی نیستن.

student

متشکرم آقای صفی اقدم اما منظور من راه ایجاد فایلی شبیه همان چیزی که آقای دامن افشان تولید کرده اند بود
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=2720.0
نتوانستم فایل تک را طوری تنظیم کنم که خروجی اش شبیه متن ایشان شود.

حسن ذاکری

نقل قول از: student در فبریه 15, 2014, 07:11:57 بعد از ظهر
متشکرم آقای صفی اقدم اما منظور من راه ایجاد فایلی شبیه همان چیزی که آقای دامن افشان تولید کرده اند بود
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=2720.0
نتوانستم فایل تک را طوری تنظیم کنم که خروجی اش شبیه متن ایشان شود.
به تنظیم نیست، به اینه که شما چه متنی رو وارد کنید.
کشیدگی از طریق یه کاراکتر انجام میشه با کد U+0640، که به عنوان تطویل هم شناخته می‌شه. شما باید کشیدگی رو با این کاراکتر انجام بدین.
توی صفحه کلید استاندارد، با shift+- (یا همون کلید مربوط به underline) البته در حالت فارسی وارد میشه، و در صفحه کلید غیر استاندارد هم ممکنه هرجایی باشه، به احتمال زیاد شیفت+ت (یعنی shift+j در فارسی).
مثلاً باید متن اینجوری وارد بشه:
حسـن (که فرق داره با حسن).
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

student

آقای ذاکری این کار رو انجام دادم. نوشته بودم که متنی که تایپ کرده ام در ورد به صورت کشیده دیده میشه مثلا نوشته ام تشـــکر اما وقتی همین کلمه را در فایل تک می نویسم خروجی که به من می دهد در محل کشیدگی کلمه قطع میشه.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: student در فبریه 17, 2014, 01:40:32 قبل از ظهر
آقای ذاکری این کار رو انجام دادم. نوشته بودم که متنی که تایپ کرده ام در ورد به صورت کشیده دیده میشه مثلا نوشته ام تشـــکر اما وقتی همین کلمه را در فایل تک می نویسم خروجی که به من می دهد در محل کشیدگی کلمه قطع میشه.
با اجازهء آقای ذاکری عزیز.
شما تنظبم نمایگشر pdfتون رو روی راست-به-چپ خوندن گذاشتین؟ توی تنظیم‌هایش باید باشه.