• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تقسیم افقی یک سلول در رسم جدول

نویسنده maryambanoo, فبریه 08, 2014, 04:45:49 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

maryambanoo

با سلام من در پایان نامه ام همچین جدولهایی دارم تمام جدول را میتوان رسم کنم بجز تقسیم افقی سلولها رو یک دستور از یکی از اساتید گرفته ام اما اینکه کجا وارد بشه رو نمی دونم و بدتر ترتیب جدولم رو به هم می ریزه

فرشاد ترابی

لطفا همون چیری را که دارید ارسال کنید تا چک کنیم. دقت کنید که فایل شما فقط همین جدول را داشته باشد.

maryambanoo

این فایلی هست که داشتم و خانه هایی که باید merge شوند را نوشته ام

فرشاد ترابی

سلام
به نظرم شما فقط از ترکیب \hline  و \cline  به طور اشتباه استفاده کردید. من سطر اول و دوم را برای شما درست کردم. بقیش هم همینطوری درست می شه.
\begin{tabular}{|c|c|c|c|c|c|c|}\hline

متغیرها & شاخص های آماری &\multicolumn{2}{|c|}{گروه سنتی}&\multicolumn{2}{|c|}{گروه هوشمند} & میانگین \\ \cline{3-6} 
باید با سلول بالا یکی شود& باید با سلول بالا یکی شود & دختر &  پسر & دختر & پسر& با سلول میانگین یکی شود \\\hline
سلول شماره 1 &3 &4 &5 &6 &7& سلول 3 \\\hline
با سلول یک یکی شود &3 &4 &5 &6 &7& با سلول 3 یکی شود \\\hline
سلول شماره دو &3 &4 &5 &6 &7& سلول 4\\\hline
باید با سلول دو یکی شود &3 &4 &5 &6 &7 & با سلول 4 یکی شود \\ \hline
\end{tabular}

maryambanoo

ممنون آقای ترابی درست شد. اما امکانش هست که نوشته ها دقیقا وسط سلول چاپ شوند؟

فرشاد ترابی

بله امکانش هست. اما فایلی که شما دادید به نظرم نیازی نداشت. اگر می خواهید این کار را انجام دهید، از دستور \multirow استفاده کنید. همین کلمه را در تالار
جستجو کنید اگر متوجه نشدید دوباره خبر کنید.

پیروز باشید