• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سایز نوشتاری در کسر ها

نویسنده مائده, می 16, 2014, 10:43:31 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

مائده

سلام. در فایل ضمیمه کسر ها را با دو دستور متفاوت نوشتم ولی سایز نوشته شده در کسر ها در دو دستور متفاوت می شود. چطور می توان این مشکل را حل کرد؟. سایز اول مناسب است. ممنون

vafa

فایل شما بصورت خیلی بدی نوشته شده. توصیه می‌کنم یا اول تک را یاد بگیرید و بعد از آن استفاده کنید یا اگر استفاده درست از آن را نمی‌دانید، از شخصی کمک بگیرید. من دلیل این همه \ را نمی‌دانم. احتمالاً شما دنبال این هستید که فرمول را به حالت align دربیاورید. برای این کار می‌توانید از محیط align یا سایر محیط‌های مشابه بسته amsmath استفاده کنید.

در مورد سوالتان شما فرمول اول را داخل محیط نمایشی ریاضی و دومی را داخل محیط متنی حروف‌چینی کرده‌اید. سایز فرمول نمایشی بزرگ‌تر از سایز فرمول بین متن است.

مائده

مطمئن باشید سعی می کنم یاد بگیرم. فایل را به صورت ضمیمه اصلاح کردم ولی خط دوم با فاصله شروع می شود و خط سوم از وسط ولی باید هر سه از یک جا شروع شوند. لطفا راهنمایی کنید.

سید احمد موسوی

فایل ضمیمه را ببینید:

مائده