• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عکس پس زمینه در اسلایدسازی با bidipresentation

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 10, 2010, 09:26:20 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

من مثالی از وفا در مورد watermark قرار دادن عکس‌ها در اسلاید سازی با bidipresentation گرفتم و چیز جالبی بود.
اما من میخواهم که فقط برای چند صفحه (دو صفحه) در بین صفحاتم از واترمارک برای قرار دادن عکس به عنوان بک‌گراند استفاده کنم.
اینترنت گشتم ولی از دستوراتی که نوشته بودند اصلا نتونستم جواب بگیرم.
بیزحمت راهنمایی بفرمایید

وفا خلیقی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جولای 10, 2010, 09:26:20 بعد از ظهر
من مثالی از وفا در مورد watermark قرار دادن عکس‌ها در اسلاید سازی با bidipresentation گرفتم و چیز جالبی بود.
اما من میخواهم که فقط برای چند صفحه (دو صفحه) در بین صفحاتم از واترمارک برای قرار دادن عکس به عنوان بک‌گراند استفاده کنم.
اینترنت گشتم ولی از دستوراتی که نوشته بودند اصلا نتونستم جواب بگیرم.
بیزحمت راهنمایی بفرمایید
فرض کنیم در کل ۹ صفحه داری که در سه صفحه اول می‌خواهی \watermark داشته باشی اما برای صفحات آتی، هیچ چیز. بعد از صفحهٔ ۳  می‌توانی ارگومان خالی به دستور بدهی.

هادی صفی‌اقدم

ممنون و فا جان. ولی وقتی در دستور
‎\watermark{\put(-20,-283){\includegraphics{204}}}‎
به جای 204 که اسم عکس هست هیچی نمینویسم (به عنوان آرگومان خالی) موقع اجرا یک ارور می دهد.
در اسلاید سوم این کار را انجام داده ام. ببخشید زیاد زحمت میدم
ممنون میشم باز راهنمایی کنید

Jalil

منظور از بدون آرگومان به این صورت است (خط 32)

\watermark{}

از بسته wallpaper نیز برای ایجاد background رنگی می توان استفاده نمود

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Jalil در جولای 11, 2010, 08:25:41 بعد از ظهر
منظور از بدون آرگومان به این صورت است (خط 32)

\watermark{}

از بسته wallpaper نیز برای ایجاد background رنگی می توان استفاده نمود

یک فایل مثال میشه بفرستید؟ ممنون

امير محمدي

با سلام
هادی جان منم دارم اسلاید می‌سازم اگه دقت کرده باشی  تو فایل بالا  اسلاید دومت  سمت چپ اسلاید یه نوار باریک سفید رنگ مشاهده می‌شه منم با همچین مشکلی برخورد کردم می‌خواستم ببینم می‌دونی چطوری این نوار سفید رنگ حذف می‌شه چون منم تو بعضی از اسلایدهام  یه نوار سفید رنگ ظاهر می‌شه. ( اسلاید دومتو نگاه کن.)
ارزش حقیقی شما این است که تا چه اندازه اعمال شما صرف سعادت دیگران می‌شود. (انیشتین)

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: امير محمدي در جولای 11, 2010, 09:24:18 بعد از ظهر
با سلام
هادی جان منم دارم اسلاید می‌سازم اگه دقت کرده باشی  تو فایل بالا  اسلاید دومت  سمت چپ اسلاید یه نوار باریک سفید رنگ مشاهده می‌شه منم با همچین مشکلی برخورد کردم می‌خواستم ببینم می‌دونی چطوری این نوار سفید رنگ حذف می‌شه چون منم تو بعضی از اسلایدهام  یه نوار سفید رنگ ظاهر می‌شه. ( اسلاید دومتو نگاه کن.)

من تازه دارم از bidipresentation استفاده می کنم و چیزی بلد نیستم. ایشالله بقیه جوابمونو میدهند

Jalil

می‌توان مختصات شکل را جابجا نمود

‎\watermark{\put(-‎21‎‎‎‎,-‎283‎‎‎‎‎){\includegraphics{204}}}‎

در ضمن از خط اول عبارت twoside  حذف شود بهتر است تا شماره اسلاید در یک سمت ظاهر شود

Nekoomehr

نقل قول از: امير محمدي در جولای 11, 2010, 09:24:18 بعد از ظهر
با سلام

به پست زیر مراجعه كنید كه با بسته​ی watermark این مشكل حل شده است:
نقل قول از: امیرمسعود در مارس 03, 2010, 06:33:28 بعد از ظهر
یک راه حل برای مشکل تصویر زمینهٔ اسلاید یافته‌ام. با بستهٔ watermark.