• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

درخواست راهنمایی اضافه کردن تعویض زبان با زدن $ و \ و tag بیشتر به تک‌میکر رسمی

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 11, 2014, 01:43:17 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

سلام
من میخام تک‌میکر اصلی رو بهش این امکانات رو اضافه کنم. و اگه شد بصورت عمومی در تالار و ... بذارم.
۱- تعویض زبان با زدن $
۲- تعویض زبان با زدن  بک‌اسلش
۳- اضافه کردن امکاناتی به منوها (مثلا tag بیشتر

باید چی رو یاد بگیرم؟

اگه موردهای ۲ و ۳ یادگیری وسواد بیشتری و وقت بیشتری لازم دارن، مهم‌ترین‌ش مورد ۱ هست.
برای این مورد فقط چی؟
یا فرقی نداره که چی باید یاد بگیرم؟

ابوالفضل دیانت

با سلام
در مورد Texmaker و Texstudio فکر کنم مبتنی بر QT باشد. شما باید QT نویسی یاد بگیرید. البته اگر ++C را خوب بلد باشید، QT نویسی را راحت تر یاد می گیرید.
باتشکر

هادی صفی‌اقدم

تشکر.
شناختی از نویسنده تک‌میکر یا تک‌استودیو دارین؟ منظورم اینه که با گفتن اینکه این امکانات رو برای همیشه بهش اضافه کنه، قبول خواهند کرد؟

ابوالفضل دیانت

با سلام
من چندین بار با یکی از نویسندگان texstudio‌ به نام Benito van der Zander ایمیلی گفتگو کردم. انصافا هم خوب جواب می داد و هم اگر کاری از دستش بر می آمد سریع انجام می داد.
نمونه اش اضافه شدن یک مورد به گزینه bidi‌ در configure این برنامه و رفع چندین باگ دیگرش است.
باتشکر

هادی صفی‌اقدم

چقده خوب.
پس باهاشون تماس می‌گیرم.
شما در این موارد باهاشون صحبت نکردین تا الان؟

ابوالفضل دیانت

در سه موردی گه گفتید نه صحبتی نکردم بیشتر صحبت بحث درست شدن آکولادها و یکسری مشکلات دیگر بود