• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد خطوط اضافی در جدول

نویسنده hamid429, سپتامبر 16, 2014, 08:14:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

hamid429

با سلام و خسته نباشید. جدولی رو رسم کرده ام  ولی لازم دارم که مطابق شکلی که در پیوست آورده ام، خطوطی روی جدول رسم شود. لطفا کمکم کنید.

فرشاد ترابی

شما بعد از نوشتن جدول میتوانید شکل هم بکشید و در محیط picture یا tikzpicture فلشهای خود را قرار دهید.

\begin{tabular}{...}
\end{tabular}
\begin{picture}(100,200)
\end{picture}

hamid429

با تشکر . اما با این کار باز هم اول جدول میاد و خط پایین اون میاد. من می‌خوام که روی جدول بیفته. :-[ لطفا ملاحظه کنید فایلی رو که پیوست کردم.

سید احمد موسوی

نقل قول از: hamid429 در سپتامبر 17, 2014, 09:15:18 قبل از ظهر
با تشکر . اما با این کار باز هم اول جدول میاد و خط پایین اون میاد. من می‌خوام که روی جدول بیفته. :-[ لطفا ملاحظه کنید فایلی رو که پیوست کردم.
به نظر من از tikzmatrix برای هم رسم جدول و هم رسم فلش ها استفاده کنید.
البته راه دیگر استفاده از remember picture است.

hamid429

سلام. با تشکر ولی در مورد هیچ کدوم از این دو اطلاعاتی ندارم.کجا می‌تونم اطلاعاتی در موردشون بگیرم؟

hamid429

تونستم شکلی که می‌خوام رو درست کنم. این فایل رو میذارم تا بقیه هم استفاده کنند. ;)

hamid429

لینکی که آقای موسوی معرفی کردن کامل تره.بعد از اینکه کارم رو درست کردم و تو تالار گذاشتم به این لینک رفتم و دیدم که منم چیزی مشابه رو تونستم درست کنم. ???