• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

شماره‌گاری صفحات در استایل vahid-thesis

نویسنده پروین نقی زاده, سپتامبر 16, 2014, 09:01:07 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

پروین نقی زاده

سلام دوستان
در استایل vahid thesis که اکثر بچه‌های دانشگاه تبریز با این استایل کار میکنن شماره گذاری صفحات از اول فصل‌ها بصورت عددی شروع میشه و دستور

\pagenumbering{alph}

قبل از دستور

\tableofcontents

قرار دارد. بعد از فهرست مطالب مقدمه آمده که شماره‌گذاری صفحات مقدمه بصورت حرفی می‌باشد. من الان می‌خوام شماره‌گذاری صفحات مقدمه هم عددی باشه. برای انجام این کار اومدم دستور

\pagenumbering{arabic}

رو قبل از مقدمه قرار دادم و الان مشکلی که دارم اینه که فهرست مطالبم که دو صفحه هست صفحه اول رو با حرف آ شماره‌گذاری می‌کنه صفحه دوم فهرست رو ۱ می‌زنه و مقدمه رو از ۲ شروع می‌کنه. برای اینکه صفحه دوم فهرست رو ب بزنه و مقدمه از ۱ شروع بشه باید چیکار کنم؟
ممنون می‌شم راهنماییم کنید.

دلیل ویرایش: ویرایش عنوان موضوع.

narimand

نقل قول از: پروین نقی زاده در سپتامبر 16, 2014, 09:01:07 بعد از ظهر
سلام دوستان
در استایل vahid thesis که اکثر بچه‌های دانشگاه تبریز با این استایل کار میکنن شماره گذاری صفحات از اول فصل‌ها بصورت عددی شروع میشه و دستور

\pagenumbering{alph}

قبل از دستور

\tableofcontents

قرار دارد. بعد از فهرست مطالب مقدمه آمده که شماره‌گذاری صفحات مقدمه بصورت حرفی می‌باشد. من الان می‌خوام شماره‌گذاری صفحات مقدمه هم عددی باشه. برای انجام این کار اومدم دستور

\pagenumbering{arabic}

رو قبل از مقدمه قرار دادم و الان مشکلی که دارم اینه که فهرست مطالبم که دو صفحه هست صفحه اول رو با حرف آ شماره‌گذاری می‌کنه صفحه دوم فهرست رو ۱ می‌زنه و مقدمه رو از ۲ شروع می‌کنه. برای اینکه صفحه دوم فهرست رو ب بزنه و مقدمه از ۱ شروع بشه باید چیکار کنم؟

متاسفانه این همه توضیح دادن جای فایل کمینه رو پر نمی‌کنه!

الان شما انتظار داری کسی بخواد جواب بده بره دنبال این کلاس بگرده، یه مقدار متن واردش کنه و این تغییراتی که فرمودین رو اجرا کنه تا ببینه چطوری از آب در میاد؟؟ انتظار یه مقدار عجیبی نیست؟

پروین نقی زاده

به دلیل وجود لینک فایل پایان‌نامه این پست ویرایش شد.

سید احمد موسوی

اومدم دستور

\pagenumbering{arabic}

همین دستور رو دقیقا بعد از نوشتن عنوان «مقدمه» قرار دهید. نه قبل از مقدمه. چون قبل از مقدمه متعلق به صفحه قبل است.

پروین نقی زاده

خیلی ممنون از راهنماییتون آقای موسوی
چون نیازی به فایل کمینه پست قبل نبود و این فایل متنش حاوی پایان‌نامه هست پست قبلی رو ویرایش کردم و لینک رو برداشتم
بازم ممنون

پروین نقی زاده

آقای موسوی الان یه مشکل دیگه پیش اومد!!!
صفحات پایان‌نامه از مقدمه به بعد این شکلیه:

مقدمه (شامل دو صفحه)
یک صفحه که فقط در آن عنوان فصل یک شروع شده
صفحات متن فصل اول

الان صفحات مقدمه بصورت ۱ و ۲ شماره‌گذاری شده
صفحه عنوان فصل اول ۳ خورده
صفحات متن فصل یک از ۱ شروع شده شماره خورده
اینو چطوری حلش کنم؟

سید احمد موسوی

احتمالا یک دستور شماره‌گذاری arabic هم در ابتداری فصل اول داری. اونو حذف کن.

پروین نقی زاده

این دستور ابتدای فصل ۱ بود اونو برداشتم تغییری که ایجاد شد اینه که صفحه عنوان فصل اول ۱ میخوره و متن فصل اول از ۲ شروع میشه!

پروین نقی زاده

یه دستور شماره گذاری دیگه هم تو فایل کلاس بود اونو برداشتم حل شد

خییلییی ممنون از کمکتون.

وحید دامن‌افشان

سلام دوستان
در استایل vahid thesis که اکثر بچه‌های دانشگاه تبریز با این استایل کار میکنن ...
کلاس vahid-thesis منسوخ شده. لطفاً از نسخه جدیدتر این کلاس با نام Tabriz_thesis استفاده کنید.