• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در کامپایل واژه نامه

نویسنده bahare60, سپتامبر 05, 2014, 03:43:44 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

تمام دستورات واژه نامه رو کپی کردم توی پایان نامه و طبق نحوه کامپایل در
http://www.parsilatex.com/mediawiki/index.php?title=%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF_%D9%88%D8%A7%DA%98%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87
عمل کردم ولی کامپایل نشد و این فایل برای خطا اومد که متوجه موضوع نشدم :(

ابوالفضل دیانت

با سلام
بعد از فراخوانی xepersian‌در همان فایل فونت آن را تعیین کنید. مثلا:

\usepackage{xepersian}

\settextfont{XB Niloofar}

به جای XB Niloofar هر فونتی که دارید می توانید قرار دهید.
در فایلی که در پیوند مورد اشاره شده قرار دارد، فونتی تعریف نشده است.
کامپایل کنید باید کامپایل normally خاتمه یابد اگر نیافت، فایل با پسوند .log‌ را ارسال کنید.

bahare60

فایلی که ضمیمه میکنم ممکنه خطاهایی به غیر از مشکل اصلی واژه نامه داشته باشه   ولی فایلی که در بالا ضمیمه کردم کلا مربوط به فرمانهایی میشد که بعد از واژه نامه داشتم.فونت رو اضافه کردم ولی تغییری نکرد.
با تشکر

bahare60

فایلی که در اینجا میفرستم رو با رعایت ترتیب بسته ها به پایان نامه اضافه کردم و بعد مراحل کامپایل

ابوالفضل دیانت

با سلام
شما به فایل گذاشته شده در همان پیوند  فونت را اضافه نکردید. فایل اتچ شده را مشاهده کنید.
در ضمن برخی از دستورات آن را نیز حذف کردید.
لطفا فایل اتچ شده را دانلود کنید و آن را کامپایل کنید.
باید به صورت Normally‌ کامپایل تمام شود.
باتشکر

bahare60

ممنون کامیایل انجام شد و واژه نامه به لیست فهرست مطالب اضافه شد اما در انتها واژه نامه ای نمی بینم . این فرمانها را در انتها اضافه کردم :

\printglossary 

\newword{RandomVariable}{Random Variable}
{متغیر تصادفی}{متغیرهای تصادفی}

\newword{Action}{Action}
{کنش}{کنش‌ها}

\newword{Optimization}{Optimization}{بهینه‌سازی}{}

بین متن از چه فرمانی باید استفاده کنم؟؟؟

bahare60

در کل وقتی فایل آماده ی واژه نامه رو کامپایل میکنم در انتها واژه نامه ای نمی بینم.

ابوالفضل دیانت

با سلام
لطفا اون پیوندی که در ابتدا ذکر کردید را تا انتها مطالعه کنید، در انتهای آن گفته شده است که باید یکسری کامپایل های دیگر نیز انجام دهید.

bahare60

طبق راهنمای واژه نامه عمل کردم :
ر ویرایشگر Texstudio به صورت زیر عمل کنید.
از منوی option گزینه configure Texstudio را انتخاب کنید.
به قسمت Build بروید.
در قسمت user command یک دستور با یک نام دلخواه دستوری به صورت زیر را وارد کنید.

xindy -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.glg -o %.gls %.glo | xindy -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.blg -o %.bls %.blo | xindy -L english -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.alg -o %.acr %.acn

دقیقا به همین شکل این  کارو انجام دادم ولی هیج فایل تکس آماده ای که برای واژه نامه استفاده میکنم بعد از کامپایل واژه نامه در انتها دیده نمیشه.
مراحل کامپایل رو هم دقیقا طبق دستورالعمل انجام دادم.

ابوالفضل دیانت

با سلام
بعد از تعریف این دستور، و بعد از یک بار کامپایل به منوی tools قسمت users رفتید و دستور total‌را اجرا کردید؟
در ضمن بعد از آن باید یک بار دیگر compile  کنید، پس
compile
total
compile

bahare60

بله دقیقا این کارو کردم شاید مشکل از اون فرمان باشه ؟ :(
کلیدمیانبرش
Alt+shft+F1 هست کنارش نوشته.

ابوالفضل دیانت

با سلام
شما ظاهرا از miktex استفاده می کنید، من نمی دانم که آیا miktex
xindy را دارد یا نه؟ در texlive که به صورت پیش فرض این مورد وجود دارد. در واقع این فرمان ها دارند xindy را اجرا می کنند. xindy‌باعث  می شود که واژه های شما مرتب و در فهرست واژگان قرار گیرد.
البته به نظرم بهتر است یک بار برای همیشه Miktex  را به طور کامل پاک کنید و texlive 2014 نصب کنید. texlive‌ از جهات بسیاری بهتر است miktex است.
باتشکر

bahare60

از زی پرشین ۲.۹ استفاده میکنم. اگر زیندی رو نداشته باشه برنامه اشو دانلود کردم ولی نحوه فراخوانی و استفاده از اونو توی سایت پیدا نکردم.

ابوالفضل دیانت

با سلام
منظورتان از
نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 05, 2014, 10:15:44 بعد از ظهر
از زی پرشین ۲.۹ استفاده میکنم.
miktex 2.9. در مورد xindy‌ در miktex من اطلاعی ندارم، اما بازهم توصیه من texlive 2014 است.
باتشکر