• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد تصویر یا متن در پس زمینه با استفاده از بسته xwatermark

نویسنده majidsangsefidi, سپتامبر 09, 2014, 12:42:34 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

majidsangsefidi

سلام به همگی
من میخوام با استفاده از بسته xwatermark توی صفحات به خصوصی از مستندم تصویر یا متن پس زمینه بذارم. اما متاسفانه تو همه صفحه ها می ذاره! 
ممنون می شم اگه کمک کنید! :-\

ابوالفضل دیانت

با سلام
من خودم از بسته draftwatermark استفاده می کنم. هر صفحه ای که نمی خواهید از آن جا watermark زده شود text
watermark را خالی بگذارید.مثلا:

\documentclass{article}

\usepackage{draftwatermark}
\usepackage{ptext}
\usepackage{xepersian}

\settextfont[Scale=1.25]{IRNazanin}

\begin{document}

\SetWatermarkText{\lr{Draftssss}}
\ptext[1-20]
\clearpage
\SetWatermarkText{}
\ptext[11-30]

\end{document}

majidsangsefidi

دست گلتون درد نکنه آقای دیانت
من می خواستم با همون بسته xwatermark این کار رو بکنم. در ضمن مستند من خیلی طولانیه و چندین فصله. فکر کنم اگه مثلا بخوام صفحات به خصوصی رو توی فصل های مختلف که همشون include شدند رو تصویر پس زمینه بذارم با این بسته ای که شما گفتین نشه.
حالا جدای از این من دنبال یه جایی می گردم مثل خط فرمان  cmd که با فرمان texdoc و نوشتن نام بسته مورد نظر، فایل توضیحاتی رو که در مورد اون بسته هست رو فراخوانی می کنه، همین کار رو در مورد فرمان ها بکنه و توضیحات لازم رو بده. ممنون می شم اگه جواب بدین!

ابوالفضل دیانت

با سلام
من معولا برای مورد دومی که گفتید از google‌ استفاده می کنم. به نظرم با جستجوی اینترنتی مشکل سریعتر حل می شود.

vafa

نه احتیاجی به draftwatermark دارید نه به xwatermark. شما فقط تنها به بسته bidi-atbegshi نیاز دارید. برای توضیحات بیشتر پست زیر را ببینید:

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=6958.0