• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ظاهر شدن عنوان فهرست مطالب در لیست فهرست مطالب

نویسنده bahare60, سپتامبر 13, 2014, 05:41:16 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

با سلام.
چرا وقتی از فرمان

\tableofcontents

استفاده میکنم ٬ خود عنوان فهرست مطالب هم توی لیست فهرست مطالب ظاهر میشه و شماره هم میخوره :-\

وحید دامن‌افشان

به احتمال خیلی زیاد دارید از بسته tocbibind استفاده می‌کنید. برای حذف «فهرست مطالب» از فهرست مطالب این بسته رو به صورت زیر به کار ببرید:
\usepackage[nottoc]{tocbibind}

bahare60

از بسته tocbibind  استفاده کرد ه بودم  ولی این فرمان که گفتید٬ مشکل رو حل نکرد  :-\

vafa

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 13, 2014, 07:34:44 بعد از ظهر
از بسته tocbibind  استفاده کرد ه بودم  ولی این فرمان که گفتید٬ مشکل رو حل نکرد  :-\
فایل کمینه میدونی چیه؟

bahare60

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 13, 2014, 09:48:10 بعد از ظهر
بله خوشبختانه   ::)
فایل‌تون کمینه نیست. علاوه بر این، فایل‌تون خطا داره. اگر این خطاها رو رفع کنید، با اون راهنمایی‌ای که کردم، مشکل‌تون رفع می‌شه.

bahare60

نمیشه از یه بسته دیگه استفاده کرد؟ چون همه ارروها رو متوجه نمیشم. توی فایل دیگه ای بسته رو حذف کردم درست شد.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 14, 2014, 02:07:33 بعد از ظهر
نمیشه از یه بسته دیگه استفاده کرد؟ چون همه ارروها رو متوجه نمیشم. توی فایل دیگه ای بسته رو حذف کردم درست شد.
دلیل این مشکل شما، خطاهای فایل‌تون هستش. باید حتماً اون‌ها رو خودتون یا به کمک دوستان‌تون رفع کنید.
یادتون باشه بزرگ‌ترین فایل‌ها هم نباید حتی یه دونه خطا داشته باشند.

سید احمد موسوی

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 14, 2014, 02:07:33 بعد از ظهر
بعضی از خطاهاتون:
بسته MnSymbol در خط ۷ را بعد از بسته amssymb باید فراخوانی کنید.
بسته makeidx را دو بار فراخوانی کرده‌اید. در خطوط ۲۴ و ۲۹.
دو بار \setlatintextfont را تعریف کرده‌اید. در خطوط ۴۱ و ۴۴.
فونت \XBZar را چندین بار با scaleهای متفاوت ولی نام یکسان تعریف کرده‌اید. خطوط  ۵۳ و ۶۲ و ....
quicindex برای گزینه اختیاری xepersian  اشتباه است. درست آن quickindex است.
بسته mathrsfs بعد از زی‌پرشین فراخوانی شده است. خط ۱۴۱.
دستور \flushrightline در بخش چکیده برای چیست؟ حذفش کنید.