• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خطا در ارجاع دادن به یک شکل

نویسنده FarhadMehrvarzi, آگوست 15, 2010, 12:11:01 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

FarhadMehrvarzi

اول از همه بگم که در سایتتون جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم . من می خواهم یک رفرنس به شکلم بدهم . اما اِرور می دهد .مشکلش چیه ؟
همان طوری که دو گراف را در شکل  نشان داده ام ولی رفرنسم اجرا نمی شود . و شکلم رسم نمی شود . فایل مورد نظرم را پیوست کردم . با تشکر و آرزوی موفقیت  از مسئولین ِ زحمت کش سایت .
فرهاد مهرورزی
انسان چیزی ست که بر او چیره می باید شد برای چیره شدن بر او چه کرده اید؟ باشندگان همه تاکنون چیزی فراتر از خویش آفریده اند اما شما می خواهید فرو نشستن این مَد بزرگ باشید و بس؟

vafa

نقل قول از: farhadmehrvarzi در آگوست 15, 2010, 12:11:01 بعد از ظهر
اول از همه بگم که در سایتتون جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم . من می خواهم یک رفرنس به شکلم بدهم . اما اِرور می دهد .مشکلش چیه ؟
همان طوری که دو گراف را در شکل  نشان داده ام ولی رفرنسم اجرا نمی شود . و شکلم رسم نمی شود . فایل مورد نظرم را پیوست کردم . با تشکر و آرزوی موفقیت  از مسئولین ِ زحمت کش سایت .
فرهاد مهرورزی
شما اشتباهاً به جای وارد کردن دستور \label داخل دستور \caption، دستور \caption را داخل دستور \caption وارد کرده‌اید. فایل ضمیمه نسخه تصحیح شده فایل خودتان می‌باشد.