• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

The "auto save file" could not be saved. Please check if you have write permissi

نویسنده hoot, سپتامبر 27, 2010, 10:22:22 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

hoot

مطمئنم خیلی ها به این برخوردین..چیکار کنم؟ جستجو زدم پیداش نکردم.
.وسط کار همش این ارور میاد:The "auto save file" could not be saved. Please check if you have write permissi
It is possible to own too much. A person with one watch knows what time it is; a person with two watches is never quite sure (Lee Segall) .x

سروش

hoot

It is possible to own too much. A person with one watch knows what time it is; a person with two watches is never quite sure (Lee Segall) .x

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: hoot در سپتامبر 27, 2010, 10:22:22 قبل از ظهر
مطمئنم خیلی ها به این برخوردین..چیکار کنم؟ جستجو زدم پیداش نکردم.
.وسط کار همش این ارور میاد:The "auto save file" could not be saved. Please check if you have write permissi
ورژن تک‌میکر و نام فایل تک و مسیری که فایل تک در آن قرار دارد چیست؟
فعلا در صفجه تنظیمات گزینه AutoSave را غیر فعال کنید.

hoot

ورژن:  texmaker_1.9.2-2BiDi03DEC2009_win32
ببخشید کجا غیر فعالش کنم، پیداش نکردم. تو امکانات/تنظیم texmaker که نبود.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: hoot در سپتامبر 27, 2010, 11:54:37 بعد از ظهر
ورژن:  texmaker_1.9.2-2BiDi03DEC2009_win32
ببخشید کجا غیر فعالش کنم، پیداش نکردم. تو امکانات/تنظیم texmaker که نبود.
کاملا مطمئن بودم که از ورژن قدیمی استفاده می‌کنید.  ;)
همیشه سعی کنید از آخرین ورژن (لینک ویندوزی) استفاده کنید، این مشکل از مدتها پیش رفع شده است.
برای غیرفعال کردن در منوی Option بروید به Configure Texmaker->Editor

hoot