• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نحوه رسم مدارهای الکتریکی و جدول کارنو

نویسنده سروش, سپتامبر 28, 2010, 05:20:30 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سروش

نیاز دارم چند تا شکل از مدارهای منطقی و جدول کارنو رو بکشم. برای این کار پکیج pst-circ رو پیدا کردم ولی ظاهراً المان‌هایی مثل گیت‌های منطقی رو نداره. (داره؟)
یکمی دنبالش گشتم و توی ctan یه چیزی پیدا کردم که نمی‌دونم پکیجه یا نه، یه سری فایل‌های با پسوند m4 هستن که نمی‌تونم نصبشون کنم. فایل readme هم خیلی عجیبه.
مناسب‌ترین ابزاری که می‌تونم استفاده کنم چیه؟

vafa

نقل قول از: سروش ربیعی در سپتامبر 28, 2010, 05:20:30 بعد از ظهر
سلام

نیاز دارم چند تا شکل از مدارهای منطقی و جدول کارنو رو بکشم. برای این کار پکیج pst-circ رو پیدا کردم ولی ظاهراً المان‌هایی مثل گیت‌های منطقی رو نداره. (داره؟)
یکمی دنبالش گشتم و توی ctan یه چیزی پیدا کردم که نمی‌دونم پکیجه یا نه، یه سری فایل‌های با پسوند m4 هستن که نمی‌تونم نصبشون کنم. فایل readme هم خیلی عجیبه.

مناسب‌ترین ابزاری که می‌تونم استفاده کنم چیه؟
بهترین ابزار Tikz و PGF است. نسخه در حال توسعه آن را دریافت کنید و راهنمای آن را هم نگاه کنید:

http://www.texample.net/tikz/builds/

vafa

این هم یک مثال. اما همانطور که قبلاً گفتم بایستی نسخه در حال توسعه این بسته را نصب کنی.

hiran

سلام
این دو تا بسته چگونه نصب می شوند؟ فایل را دانلود کردم، اما نمی دانم باید کجا کپی کنم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: hiran در ژانویه 04, 2011, 03:21:58 بعد از ظهر
سلام
این دو تا بسته چگونه نصب می شوند؟ فایل را دانلود کردم، اما نمی دانم باید کجا کپی کنم.
فایل را extract کنید. دو تا پوشه توشه. doc و tex هستند. این دو تا را کپی کرده و در مسیر نصب تک خود بچسبانید. یعنی مثلا داخل پوشه‌ی miktex2.9 در program files.
دوباره تاکید می‌کنم داخل پوشه‌ی miktex 2.9. در جواب رونویسی فایلها گزینه yes to all را بزنید
بعد regresh fndb کنید