• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونگی طراحی صفحه‌ی نمایه یک‌ستونه

نویسنده maral, اکتبر 08, 2010, 10:43:45 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

maral

سلام.
من خیلی گشتم برای درست کردن صفحه نمایه یک ستونه، ولی چیزایی که پیدا کردم کار نکرد.
میشه یکی بگه چگونه میشه نمایه یک ستونه ساخت؟
با تشکر

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: maral در اکتبر 08, 2010, 10:43:45 بعد از ظهر
سلام.
من خیلی گشتم برای درست کردن صفحه نمایه یک ستونه، ولی چیزایی که پیدا کردم کار نکرد.
میشه یکی بگه چگونه میشه نمایه یک ستونه ساخت؟
با تشکر
دستورات پایین رو قبل از begin{document} قرار بدین.

‎\makeatletter‎
‎\def\@mymakeschapterhead#1{%‎
  ‎\vspace*{50‎\p@}%‎
  ‎{\parindent \z@ \raggedleft‎
    ‎\normalfont‎
    ‎\interlinepenalty\@M‎
    ‎\Huge \bfseries  #1\par\nobreak‎
   ‎\vskip ‎20‎\p@‎
  }}
‎\renewenvironment{theindex}‎
                ‎{‎‎\one‎column\@mymakeschapterhead{\indexname}%‎
                ‎\@mkboth{\MakeUppercase\indexname}%‎
                        ‎{\MakeUppercase\indexname}%‎
                ‎\thispagestyle{plain}\parindent\z@‎
                ‎\parskip\z@ \@plus‎ .‎3\p@\relax‎
                ‎%‎\columnseprule \z@‎
                ‎%‎‎\columnsep 35\p@‎
                ‎\let\item\@idxitem}‎
               ‎{\if@restonecol\two‎column\else\clearpage\fi}‎
‎\makeatother‎

nazanin

از  دستور گفته شده برای یه ستون شدن نمایه استفاده کردم ولی بعد از اجرا کلمه نمایه رو در فهرست نمی نویسد 
برای شما این اتفاق نیفتاد 

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: nazanin در آپریل 06, 2011, 03:33:14 بعد از ظهر
از  دستور گفته شده برای یه ستون شدن نمایه استفاده کردم ولی بعد از اجرا کلمه نمایه رو در فهرست نمی نویسد 
برای شما این اتفاق نیفتاد
تعریف محیط ‎theindex‎ در کلاس ‎book‎ و ‎article‎‏، توی ۲ خط با همدیگه فرق می‌کنن. من نمی‌دونم شما از ‎book‎ استفاده می‌کنین یا ‎article‎. به هر حال با اضافه کردن دستور ‎
‎‎\addcontentsline{toc}{‎section‎}{نمایه}‎‎
‎ قبل از دستور ‎\printindex‎ می‌تونین کلمه نمایه رو توی فهرست مطالب داشته باشین. دقت کنین که اگه از کلاس ‎book‎ استفاده می‌کنین‏، باید بجای ‎section‎ توی دستور بالا‏، از ‎chapter‎ استفاده کنین.
===========================
پ.ن۱: به طور کلی توی یه سند‏، دستور ‎‎\addcontentsline رو همیشه باید بعد از دستوراتی مثل *chapter\ و یا ‎\section*‎ قرار داد تا شماره صفحه موردنظر رو درست نشون بده. اما نمی‌دونم چرا موقع استفاده از دستور ‎\printindex‎‏، این دستور باید قبلش قرار بگیره!

nazanin

مرسی ممنون
می تونید  راه حلی هم برای این پیدا کنید که در فهرست مطالب وقتی بر روی نمایه کلیک می کنید  بر روی صفحه مربوط به آن نمی رود

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: nazanin در آپریل 10, 2011, 04:34:39 بعد از ظهر
می تونید  راه حلی هم برای این پیدا کنید که در فهرست مطالب وقتی بر روی نمایه کلیک می کنید  بر روی صفحه مربوط به آن نمی رود
همون‌طور که قبلاً هم گفتم، تا جایی که من می‌دونم، این مشکل مربوط می‌شه به بسته hyperref.