• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ارور بعد از آپدیت

نویسنده سید مهدی موسوی, نوامبر 20, 2010, 03:28:40 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

سید مهدی موسوی

نقل قول از: vafa در نوامبر 27, 2010, 06:54:32 بعد از ظهر
متأسفانه من کمکی نمی‌تونم بکنم مگر اینکه شما یک فایل کوچک بفرستید که خطا را نشون بده. در غیر اینصورت امید به راهنمایی و حل مشکلتون نداشته باشید. در ضمن خطاهایی که شما می‌گیرید کوچکترین ربطی به xepersian ندارد.
کاملا حق با شماست.
‎hypersetup{colorlinks=true,linkcolor=red,citecolor=green,%‎
‎filecolor=magneta,urlcolor=cyan}‎
‎hypersetup{colorlinks=true,linkcolor=black}‎
‎‎‎pagestyle{fancy}‎
‎ enewcommand{chaptermark}[1]{%‎
        ‎markboth{#1}{}}‎
‎ enewcommand{sectionmark}[1]{%‎
        ‎markright{   hesection #1}}‎
‎ ancyhf{} % delete current header and footer‎
‎ ancyhead[RO]{slshapeleftmark}‎
‎ ancyhead[LE]{slshape ightmark}‎
‎ ancyhead[LO,RE]{slshape    hepage}‎
‎ enewcommand{headrulewidth}{0.4pt}�
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

سید مهدی موسوی

اینم از مشکل اصلی در کوچک‌ترین اندازه ممکن
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

vafa

نقل قول از: سید مهدی موسوی در نوامبر 27, 2010, 10:10:28 بعد از ظهر
اینم از مشکل اصلی در کوچک‌ترین اندازه ممکن
مشکل هیچ ربطی به xepersian ندارد:
۱- بسنه زی‌پرشین و تمام دستورات آن را حذف کنید، مشکل همچنان باقی است.

۲- با حذف بسته tabvar مشکل رفع می‌شود بنابراین اصلاً این مشکل ربطی به میک‌تک ۲.۹  یا هر نسخه‌ای از میک‌تک ندارد بلکه شما مشکل را درست کرده‌اید با استفاده نادرست از بسته tabvar. من مطمئنم مشکلی با میک‌تک نسخه قدیمی وجود نداشته زیرا شما در آن هنگام از بسته tabvar استفاده نکرده بودید ولی با میک‌تک جدید از این بسته استفاده کردید. وقتی xelatex را روی فایل run می‌کنید از خط ۵۲ اشکال می‌گید حال انکه خط ۵۲ اصلاً خالی است (بعد از پایان نوشتار) و در اینجا بایستی tabvar.1 در سند درج شود.

شما باید استفاده کورکورانه از بسته‌ها را متوقف کنید و خیلی جالبه که این را مشکل xepersian می‌دانستید.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: vafa در نوامبر 27, 2010, 10:28:03 بعد از ظهر
در اینجا بایستی tabvar.1 در سند درج شود.
من tabvar حذف کردم نتیجه نداد، می‌شه شما فایل توی پست قبلم رو اصلاح کنید.یا اینکه لطف کنید و توضیح بیشتری بدین.

vafa

نقل قول از: سید مهدی موسوی در نوامبر 27, 2010, 11:32:08 بعد از ظهر
من tabvar حذف کردم نتیجه نداد، می‌شه شما فایل توی پست قبلم رو اصلاح کنید.یا اینکه لطف کنید و توضیح بیشتری بدین.
من فایلم رو ضمیمه کردم. خطا هم در فایل pdf هست. اگر tabvar را حذف کنم مشکلی نخواهد بود. اگر نتیجه‌ای غیر از این بگیری، مشکل از توضیع تک‌ی است که استفاده می‌کنی. توصیه می‌کنم به جای استفاده از میک‌تک از تک‌لایو استفاده کنید.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: vafa در نوامبر 28, 2010, 07:07:05 قبل از ظهر
من فایلم رو ضمیمه کردم. خطا هم در فایل pdf هست. اگر tabvar را حذف کنم مشکلی نخواهد بود. اگر نتیجه‌ای غیر از این بگیری، مشکل از توضیع تک‌ی است که استفاده می‌کنی. توصیه می‌کنم به جای استفاده از میک‌تک از تک‌لایو استفاده کنید.
بله مثل این‌که دیگه با این همه مشکل مجبورم برم سراغ تک‌لایو