• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

طراحی جعبه رنگی با استفاده از بستهٔ Tikz و XePersian

نویسنده Jalil, دسامبر 21, 2010, 12:14:50 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

Jalil

با سلام خدمت آقا وفا
مثالی که در مورد طراحی جعبه رنگی با استفاده از بستهٔ Tikz و XePersian قرار داده‌ا ید را با
xepersian 1.1.0beta1.3  و miktex2.8 اجرا کردم جملات فارسی از چپ به راست نوشته می شوند. اما با texlive 2010 , xepersian 1.0.9 درست است. آیا محیط minipage را باید در محیط راست به چ‍‍پ  قرار داد و یا من جایی رو دارم اشتباه می کنم

vafa

نقل قول از: Jalil در دسامبر 21, 2010, 12:14:50 بعد از ظهر
با سلام خدمت آقا وفا
مثالی که در مورد طراحی جعبه رنگی با استفاده از بستهٔ Tikz و XePersian قرار داده‌ا ید را با
xepersian 1.1.0beta1.3  و miktex2.8 اجرا کردم جملات فارسی از چپ به راست نوشته می شوند. اما با texlive 2010 , xepersian 1.0.9 درست است. آیا محیط minipage را باید در محیط راست به چ‍‍پ  قرار داد و یا من جایی رو دارم اشتباه می کنم
تغییر به خاطر گونه bidiی است که از bitbucket دریافت کرده‌اید. بنا به درخواست بقیه که محیط tikzpicture بایستی بصورت خودکار LTR باشد، این کار را انجام داده‌ام. بنابراین نتیجه‌ای که می‌گیرید طبیعی است. راه‌حلش همانی است که خود اندیشیده‌اید یا اینکه در آغاز محیط minipage یک دستور \setRTL قرار دهید.

nakisa

سلام.
من دنبال نوشتن یه چنین چیزی بودم که این پرسش رو دیدم. میشه برام فایل
tex
را لطف کنید و بفرستید؟

ممنون
نکیسا

محمود امین‌طوسی

سلام. اگر در سایت جستجو می‌کردید پیدا می‌کردید.
با اینحال فایل مدنظر شما به پیوست است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

nakisa