• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تغییر نحوه شماره‌گذاری عنوان شکل‌ها با بسته‌ی subfig

نویسنده مرتضی, دسامبر 28, 2010, 10:36:49 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

از بسته subfig برای شکلها استفاده میکنم. مشکلم اینه که caption زیرشکلها رو بصورت آ، ب، پ میزنه (وقتی از شماره گذاری \harfi استفاده میکنم). در صورتیکه میخوام بصورت الف، ب، پ بزنه (بجای آ، الف بزنه).
همچنین وقتی از درون متن به زیرشکل، ارجاع میدم، بصورت «شکل 1آ» و یا «1ب» میزنه در صورتیکه میخوام بصورت «1(الف)» و یا «1(ب)» بزنه.
یک نمونه هم ضمیمه کردم.
چه باید بکنم؟

Nekoomehr

در بسته​ی زی​پرشن شماره گذاری حرفی به صورت زیر تعریف شده است:
‎\def\@harfi#1{\ifcase#1\or‎ آ‎‍\or‎ ب‎\or‎ پ‎\or‎ ت‎\or‎ ث‎\or‎
ج‎\or‎ چ‎\or‎ ح‎\or‎ خ‎\or‎ د‎\or‎ ذ‎\or‎ ر‎\or‎ ز‎\or‎ س‎\or‎ ش‎\or‎ ص‎\or‎ ض‎\or‎ ع‎\or‎ غ‎\or‎
ف‎\or‎ ق‎\or‎ ک‎\or‎ گ‎\or‎ ل‎\or‎ م‎\or‎ ن‎\or‎ و‎\or‎ ه‎\or‎ ی‎\else\@ctrerr\fi}‎
‎\def\harfi#1{\expandafter\@harfi\csname c@#1\endcsname}‎

شما یا می توانید یك نوع شماره​گذاری دیگر مثلاً myharfi بر طبق همین خطوط بالا با تغییرات مورد نظر خودتان در ابتدای فایل خودتان تعریف كنید و برای شماره​گذاری زیرشكل​ها و یا بخش​ها یا ... از شماره گذاری خودتان استفاده كنید. یا این كه (با اجازه​ی آقا وفا) همین خطوط بالا را ابتدای فایل اصلی بگذارید و تغییرات دل​خواه را در آن بدهید.

هادی صفی‌اقدم

شماره‌گذاری‌های مرسوم alph و Alph چرا در این مورد جواب نمی‌دهند؟

مرتضی

نقل قول از: Nekoomehr در دسامبر 28, 2010, 11:35:00 بعد از ظهر
در بسته​ی زی​پرشن شماره گذاری حرفی به صورت زیر تعریف شده است:
‎\def\@harfi#1{\ifcase#1\or‎ آ‎‍\or‎ ب‎\or‎ پ‎\or‎ ت‎\or‎ ث‎\or‎
ج‎\or‎ چ‎\or‎ ح‎\or‎ خ‎\or‎ د‎\or‎ ذ‎\or‎ ر‎\or‎ ز‎\or‎ س‎\or‎ ش‎\or‎ ص‎\or‎ ض‎\or‎ ع‎\or‎ غ‎\or‎
ف‎\or‎ ق‎\or‎ ک‎\or‎ گ‎\or‎ ل‎\or‎ م‎\or‎ ن‎\or‎ و‎\or‎ ه‎\or‎ ی‎\else\@ctrerr\fi}‎
‎\def\harfi#1{\expandafter\@harfi\csname c@#1\endcsname}‎

شما یا می توانید یك نوع شماره​گذاری دیگر مثلاً myharfi بر طبق همین خطوط بالا با تغییرات مورد نظر خودتان در ابتدای فایل خودتان تعریف كنید و برای شماره​گذاری زیرشكل​ها و یا بخش​ها یا ... از شماره گذاری خودتان استفاده كنید. یا این كه (با اجازه​ی آقا وفا) همین خطوط بالا را ابتدای فایل اصلی بگذارید و تغییرات دل​خواه را در آن بدهید.
میشه لطفا نحوه استفاده از روشی رو که گفتید در همون فایل کوچک من بنویسید و ضمیمه کنید؟

نقل قول از: هادی صفی اقدم در دسامبر 28, 2010, 11:42:34 بعد از ظهر
شماره‌گذاری‌های مرسوم alph و Alph چرا در این مورد جواب نمی‌دهند؟
سیستم شماره گذاری \alph و \Alph بصورت آ، ب، ج و ... هستند.

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در دسامبر 29, 2010, 12:09:47 قبل از ظهر
میشه لطفا نحوه استفاده از روشی رو که گفتید در همون فایل کوچک من بنویسید و ضمیمه کنید؟
سیستم شماره گذاری \alph و \Alph بصورت آ، ب، ج و ... هستند.

\makeatletter
\def\@myharfi#1{\ifcase#1\or الف\or ب\or پ\or ت\or ث\or
ج\or چ\or ح\or خ\or د\or ذ\or ر\or ز\or س\or ش\or ص\or ض\or ع\or غ\or
ف\or ق\or ک\or گ\or ل\or م\or ن\or و\or ه\or ی\else\@ctrerr\fi}
\def\myharfi#1{\expandafter\@myharfi\csname c@#1\endcsname}
\makeatother

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در دسامبر 28, 2010, 10:36:49 بعد از ظهر
همچنین وقتی از درون متن به زیرشکل، ارجاع میدم، بصورت «شکل 1آ» و یا «1ب» میزنه در صورتیکه میخوام بصورت «1(الف)» و یا «1(ب)» بزنه.

\renewcommand*{\thesubfigure}{(\myharfi{subfigure})}
\captionsetup[subfloat]{labelformat=simple}

در حال حاضر من از سبک subfig نگهداری می‌کنم، اگر مشکلی بود، در خدمتم:
http://tug.ctan.org/cgi-bin/ctanPackageInformation.py?id=subfig

مرتضی

از آقای نکومهر و آقا وفا خیلی خیلی ممنونم. خیلی وقت بود که دنبال همچین چیزی میگشتم. فقط یه مشکل هنوز باقی مونده و اونم موقع استفاده از \subref هستش. در این موقع مثلا مینویسه «قسمت ((ب)) از شکل» در صورتیکه باید بنویسه «قسمت (ب) از شکل». در واقع چون در تعریف \thesubfigure از () بصورت دستی استفاده کردیم و همچنین در این بسته، موقع استفاده از \subref خودش یک جفت پرانتز اضافی هم میگذاره، بنابراین حالا میشه دو جفت پرانتز، که یکیش اضافه هست. برای حذف این پرانتز اضافی چیکار باید بکنم؟
با تشکر

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در دسامبر 29, 2010, 02:25:11 بعد از ظهر
از آقای نکومهر و آقا وفا خیلی خیلی ممنونم. خیلی وقت بود که دنبال همچین چیزی میگشتم. فقط یه مشکل هنوز باقی مونده و اونم موقع استفاده از \subref هستش. در این موقع مثلا مینویسه «قسمت ((ب)) از شکل» در صورتیکه باید بنویسه «قسمت (ب) از شکل». در واقع چون در تعریف \thesubfigure از () بصورت دستی استفاده کردیم و همچنین در این بسته، موقع استفاده از \subref خودش یک جفت پرانتز اضافی هم میگذاره، بنابراین حالا میشه دو جفت پرانتز، که یکیش اضافه هست. برای حذف این پرانتز اضافی چیکار باید بکنم؟
با تشکر

\captionsetup[subfloat]{labelformat=simple,listofformat=subsimple}