• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

beamer با استفاده از XeTeX

نویسنده yassermat, ژانویه 17, 2011, 01:49:22 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

نقل قول از: yassermat در ژانویه 19, 2011, 12:53:24 بعد از ظهر
من با دوتا فونت دیگر هم بررسی کردم هر دوتا همین کار را می‌کردند. پیشنهاد شما چه فونتیه؟
مثلاً شما چه قلمهای دیگری رو  آزمایش کردید؟ من با همه قلمهای سری X امتحان کردم و هیچ مشکلی ندارم.
نقل قول
در ضمن من (متاسفانه)  بسته bidi را با دستور
tlmgr update bidi
بروزرسانی کردم و همچنین بسته fontspec را نیز بروزرسانی کردم.
اکنون ایراد می‌گیره و دیگر فایل من کامپایل نمی‌شه. فایلها ضمیمه شده‌اند. میشه بفرمایید علت از چیست؟
در ضمن فایل PDFداخل آن مربوط به زمانی‌ است که کامپایل می‌شد.
مشکل شما مربوط به سبک fontspec هست که خود از سبک expl3 استفاده می‌کند پس باید سبک expl3 را هم به‌روز کنید هر چند بهتر است کل تک‌لایو را به‌روز کنید.

yassermat

فونت های مورد استفاده من به ترتیب
XB Zar و X Nazanin و Nazli بوده است که فونت سری X را از روی سایت پارسی لاتک گرفتم. من چون از مک استفاده می‌کنم ترجیح دادم از سری فونتهای ایکس ۲ استفاده کنم.
ممنون از راهنمایی تون
tlmgr update  --all
زدم که دیگه راحت شم.  :D

vafa

نقل قول از: yassermat در ژانویه 19, 2011, 02:06:33 بعد از ظهر
فونت های مورد استفاده من به ترتیب
XB Zar و X Nazanin و Nazli بوده است که فونت سری X را از روی سایت پارسی لاتک گرفتم. من چون از مک استفاده می‌کنم ترجیح دادم از سری فونتهای ایکس ۲ استفاده کنم.
من با XB Zar از سری X مشکلی ندارم. داشتن مک چه ارتباطی با سری ۲ قلمها دارد. من هم مک دارم و از سری X استفاده می‌کنم.

yassermat

نمی دانم تا چه حد الان ربط داره اما من از روی اینها سری ایکس ۲ را فکر کردم بهتر باشه
http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_smf&Itemid=0&topic=494.0
و
http://wiki.irmug.org/index.php/قلمهای_سری_ایکس_نسخهٔ_۲
نمی‌دانم که چقدر تفاوت دارم اما نتیجه گرفتم که شاید این قلم منو کمتر به چنین دردسرهایی بندازه

yassermat

من وقتی از XB Zar استفاده می‌کنم همه حروف جدا می‌شن. این دستور ارایه شده در این ارسال
نیز با خطا مواجه می‌شود:
error \settextfont undefined
میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟

vafa

نقل قول از: yassermat در ژانویه 20, 2011, 12:12:15 قبل از ظهر
من وقتی از XB Zar استفاده می‌کنم همه حروف جدا می‌شن. این دستور ارایه شده در این ارسال
نیز با خطا مواجه می‌شود:
error \settextfont undefined
میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟
شما یک سند نمونه زی‌پرشین درست کنید، از این قلم استفاده کنید و اگر مشکلی بود، پرونده log را پیوست کنید. مشکلی وجود ندارد که من بخواهم شما را راهنمایی کنم. دستور \settextfont دستور خاص زی‌پرشین است و خوب اگر از زی‌پرشین استفاده نمی‌کنید، قطعاً خطا خواهید گرفت.

yassermat

تا همین جا هم از شما خیلی ممنونم. می دونم که این بخش هنوز پشتیبانی نشده و به همین علت xepersian را در اینجا استفاده نمی‌کنم. اما مثل اینکه من تنها با قلم ها مشکل دارم. با قلمهای سری X درست کامپایل میشه اما انجام را به شکل انحام می‌نویسه. من بدین طریق تمام فونت‌های سری X را آزمایش کردم (و نه XB)
یک textedit باز کردم و یک انجام داخل آن نوشتم. بعد قلم‌ها را باز کردم و گذاشتم تمام سری ‌X را نشان بده. همه بلا استثنا مشکل دارند  ;D
اما مشکل من نچسبیدن حروف در زمان استفاده از دیگر قلم هاست (مثل XB Zar) که با Xepersian و پرونده‌های نمونه هیچ مشکلی ندارد.
دو نمونه پیوست شده است. اگر لطف کنید و یک نمونه پرونده از همین نوع (اصلاح شده پرونده‌های من) با فونتی که دارای اشکال نباشد بفرستید ممنون می‌شوم)

vafa

نقل قول از: yassermat در ژانویه 20, 2011, 10:51:12 قبل از ظهر
تا همین جا هم از شما خیلی ممنونم. می دونم که این بخش هنوز پشتیبانی نشده و به همین علت xepersian را در اینجا استفاده نمی‌کنم. اما مثل اینکه من تنها با قلم ها مشکل دارم. با قلمهای سری X درست کامپایل میشه اما انجام را به شکل انحام می‌نویسه. من بدین طریق تمام فونت‌های سری X را آزمایش کردم (و نه XB)
یک textedit باز کردم و یک انجام داخل آن نوشتم. بعد قلم‌ها را باز کردم و گذاشتم تمام سری ‌X را نشان بده. همه بلا استثنا مشکل دارند  ;D
اما مشکل من نچسبیدن حروف در زمان استفاده از دیگر قلم هاست (مثل XB Zar) که با Xepersian و پرونده‌های نمونه هیچ مشکلی ندارد.
دو نمونه پیوست شده است. اگر لطف کنید و یک نمونه پرونده از همین نوع (اصلاح شده پرونده‌های من) با فونتی که دارای اشکال نباشد بفرستید ممنون می‌شوم)
شما بایستی آن را اینگونه استفاده کنید:

\setsansfont[Script=Arabic]{XB Zar}