• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

تغییر شکل تک کد (texcad) در زی پرشین

نویسنده a_hosseini, می 08, 2011, 09:43:20 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

a_hosseini

با سلام
عزیزان خسته نباشید.
یک دسته شکل در تک کد texcad رسم کرده ام اینها در وین ادیت  winedit  بخوبی اجرا می شوند.  ولی این اشکال در فارسی تک و زی پرشین یک شبه چرخش 180 درجه دارند.  یعنی محور ها از منفی به مثبت و جهت فلش های محور xها و y ها  ازچپ به راست(...) ولی در انتها هستند. نمونه برنامه را نیز در پایین قرار دادم .  امیدوارم این مشکل با همکاری شما قابل حل باشد .

هادی صفی‌اقدم

بیزحمت کارتون را در قالب یک فایل TeX ضمیمه کنید

a_hosseini

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: a_hosseini در می 08, 2011, 09:43:20 بعد از ظهر
یک دسته شکل در تک کد texcad رسم کرده ام اینها در وین ادیت  winedit  بخوبی اجرا می شوند.  ولی این اشکال در فارسی تک و زی پرشین یک شبه چرخش 180 درجه دارند.  یعنی محور ها از منفی به مثبت و جهت فلش های محور xها و y ها  ازچپ به راست(...) ولی در انتها هستند.
این که فرمودید در وین ادیت خوب جواب میده به فکر کنم به علت استفاده وین ادیت از یک توزیع تک و استفاده زی‌پرشین از یک توزیع تک دیگر در سیستم کامپیوتر شما هست.
میتونید تنظیمات وین ادیت و تک‌میکر را طوری تغییر دیهید که از یک سیستم توزیع تک استفاده کنند.

تا جایی که من اطلاع دارم (اگر اشتباه کنم بیزحمت اساتید بفرمایید) فکر کنم مشکل از آپدیت نبودن سیستم تک شما یا استفاده از میک‌تک هست.
چون در سیستم من به خوبی خروجی داده. فایل ضمیمه شده را نیگاه کنید ببینید. درسته؟

a_hosseini

سلام
ببخشید شما اگر در زی پرشین یا فارسی تک اجرا کنید باید اعداد فارسی گردد . پس شما در وین ادیت اجرا کردید . لطفا آن را در زی پرشین یا فارسی تک اجرابفرمایید. ما فارسی تک و زی پرشین را از خودتان بتازگی گرفتیم.
متشکرم

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: a_hosseini در می 09, 2011, 01:27:23 قبل از ظهر
سلام
ببخشید شما اگر در زی پرشین یا فارسی تک اجرا کنید باید اعداد فارسی گردد . پس شما در وین ادیت اجرا کردید . لطفا آن را در زی پرشین یا فارسی تک اجرابفرمایید. ما فارسی تک و زی پرشین را از خودتان بتازگی گرفتیم.
متشکرم
من فایل شما را با تک‌لایو و زی‌پرشین آپدیت شده جدید و با تک‌میکر اجرا کردم.
شما اصلا مگه از زی‌پرشین استفاده کرده‌اید که انتظار دارید اعداد فارسی بشوند؟
باید زی‌پرشین را فراخوانی کنید و از دستور \setdigitfont استفاده کنید.

به پست قبلی من توجه نکردید. استفاده از ویرایشگرهای مختلف مثل تک‌میکر و وین ادیت و تک‌ورکس و ... فرقی در خروجی شما ظاهر نمی‌کنه. تنها عاما اینه که ویرایشگر شما چه جوری تنظیم شده که از چه توزیع tex استفاده کنه.

هادی صفی‌اقدم

من قسمت‌های اضافی فایل بالا را حذف کردم.
سوال کاربر اینه که چرا بعد از فراخوانی زی‌پرشین، عکس چب به راست میشه. (آینه‌وار) (با ایمیل از من پرسیدند و من بلد نبودم)
بیزحمت راهنمایی‌شون بفرمایید
با تشکر قبلی

Jalil

شکل را بین محیط LTR باید قرار بدهید

\begin{LTR}

\begin{picture}
.
.
.

\end{picture}

\end{LTR}