• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل تولید نمایه با حروف س، ز، ع، پ

نویسنده masih, می 24, 2011, 01:42:51 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: masih در می 26, 2011, 05:39:16 بعد از ظهر
آقای صفی اقدم ، کدوم پست رو باید ببینم.
شما رو نگفتم. یکی از کاربران قبلا گفته بود که با زیندی روی تک‌لایو مشکلی نداره و به خوبی نمایه می‌سازه. اگه این پست را دیدند خودشون می‌گویند

سید مهدی موسوی

نقل قول از: masih در می 26, 2011, 05:39:16 بعد از ظهر
آقای صفی اقدم ، کدوم پست رو باید ببینم.
اگر مشکل هنوز حل نشده من به پستی که دوستمون در زیر اشاره کردن رفتم آقا وفا دستورات بالا رو مرقوم داشته بودن که جواب هم می‌ده، فقط لازم به توضیحه که بعد از کپی قطعه کد مربوطه در محل یاد شده برای ران کردن در تک‌میکر روی آیکن مشکی که شما را برای اجرا به خط فرمان منتقل می‌کند کلیک کنید، و در آن‌جا دستورات مربوطه را عینا بنویسید و اجرا کنید.(عذر می‌خوام از این‌که خیلی ابتدایی توضیح دادم جهت روشن شدن مطلب است نه اساعه‌ی ادب)، لازم به ذکر است که این قطعه کد از تالار برداشته شده و دستورات آقا وفا در آن اعمال شده.
راهنمایی که آقا وفا در پست مربوطه نوشته‌اند:
در این روش شما فقط دو ‌بار xelatex را روی فایل خود run می‌کنید و بقیه بصورت خودکار انجام می‌شود:

۱- در اول فایل تک خود قبل از دستور documentclass دستور زیر را وارد کنید:
immediatewrite18{xindy -L persian -C utf8 -M texindy jobname.idx}
۲- باید xelatex را با --shell-escape بصورت زیر  دو بار run کنید (که می‌توانید آن را به راحتی در یک ویرایشگر تنظیم کنید) :
xelatex --shell-escape filename 
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

روی تک‌لایو امتحان کردید؟
زیندی را دستی نصب کردید؟

h_nuri77

سلام اگه از ویرایشگر تک میکر استفاده میکنید تنظیماتش رو طبق شکل ضمیمه شده انجام بدید و فابل زیر رو به راحتی کامپایل کنید.
بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

هادی صفی‌اقدم

نه این دستور فقط کافی نیست. من دستورم اینجوری هست ولی با زیندی خود تک‌لایو خروجی درست نیست.

masih

سلام، از ویراشگرتک میکراستفاده می‌کنم و تنظیمات گفته شده را انجام داده‌ام. فکر می‌کنم از تشکیل نشدن مسیر xindy باشه ، که چگونگی اضافه کردن مسیر را نمی دونم

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: masih در می 30, 2011, 08:59:29 قبل از ظهر
سلام، از ویراشگرتک میکراستفاده می‌کنم و تنظیمات گفته شده را انجام داده‌ام. فکر می‌کنم از تشکیل نشدن مسیر xindy باشه ، که چگونگی اضافه کردن مسیر را نمی دونم
مسیر چی؟

سید مهدی موسوی

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در می 28, 2011, 08:51:18 بعد از ظهر
روی تک‌لایو امتحان کردید؟
زیندی را دستی نصب کردید؟
حق با شماست من در حین اجرا راه‌حل‌های مختلف را تست کرده بودم چون بعد از نصب زیندی با روش آقا وفا خروجی گرفتم فکر کردم فقط همان کافی‌ست. و این روش بدون نصب زیندی جواب نمی‌دهد.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

masih

مسیر نصب ‌xindy که قبل از تک لایو باید باشه

masih

باید ‌xindy را به صورت دستی نصب کنم. مگه خود تک لایو xindy رو نداره

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: masih در می 30, 2011, 09:06:27 قبل از ظهر
باید ‌xindy را به صورت دستی نصب کنم. مگه خود تک لایو xindy رو نداره
خود تک‌لایو زیندی داره. فقط زبان persian را از مکرز دانلود بگیرید و نصب کنید

h_nuri77

سلام- من با همون روش که قبلا تو پست های قبلی گفتم جواب گرفتم. و تنظیمات تک میکرم به همین صورت بالا هست. ومسیر path ویندوز رو هم درست کردم. البته آقا هادی درست میگن. حالا اگه جواب نداد از همین روش تقلبی به قول هادی جان استفاده کنید. شما اگه باز مشکل دارید. دقیق بگید چکار کردید.
بهتر است منفور باشی به خاطر چیزی که هستی تا محبوب باشی به خاطر چیزی که نیستی

masih

سلام، با نصب تک لایو ۲۰۱۱ و زبان persian  و تنظیمات تک میکر تونستم خروجی لازم را بگیرم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: masih در جون 01, 2011, 06:27:47 قبل از ظهر
سلام، با نصب تک لایو ۲۰۱۱ و زبان persian  و تنظیمات تک میکر تونستم خروجی لازم را بگیرم.
آیا زیندی موجود در مرکز دانلود را هم نصب کرده‌اید؟