• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گونه ۰٫۳ سبک xindy-persian (پشتیبانی زبان پارسی برای زیندی)

نویسنده vafa, سپتامبر 20, 2011, 10:28:35 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

گونه ۰٫۳ سبک xindy-persian را امروز به CTAN داده‌ام اما فعلاً در CTAN قرار نگرفته. در این سبک آقای امیدعلی حرف V انگلیسی و همچنین دیگر حروف زبان‌های لاتین مثلاً O با دو نقطه بالاش، رو اضافه کرده‌اند. احتمالاً تا چندین ساعت دیگر بتوانید از Dante آن را دریافت کنید.

vafa

masih

سلام،
با آپدیت کردن مخزن تک لایو، xindy-persian به مخزن اضافه نمی‌شود.

vafa

نقل قول از: masih در سپتامبر 22, 2011, 08:53:46 قبل از ظهر
سلام،
با آپدیت کردن مخزن تک لایو، xindy-persian به مخزن اضافه نمی‌شود.
خوب من هنوز نگفتم که به تک‌لایو اضافه شده!

امیرحسین شرفی

از وقتی این سبک جدید را به تکلایو افزوده‌ام فایلی که در پیوست آورده‌ام نمایه نمی‌سازد. درحالی که قبلا بدون مشکل نمایه داشتم.
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 24, 2011, 03:29:06 بعد از ظهر
از وقتی این سبک جدید را به تکلایو افزوده‌ام فایلی که در پیوست آورده‌ام نمایه نمی‌سازد. درحالی که قبلا بدون مشکل نمایه داشتم.
دستور \printindex توی پرونده پیوست نیست پس طبیعی که نمایه چاپ نشه. شما قبلاً بدون استفاده از دستور \printindex نمایتون چاپ می‌شد؟

من الان امتحان کردم. با گروه‌بندی مشکل داره اما بدون گروه‌بندی مشکل نداره. شما چرا از گروه‌بندی استفاده می‌کنید؟ تغییر را آقای امیدعلی داده، پس بهتره با خودشون تماس بگیرید.

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 24, 2011, 03:29:06 بعد از ظهر
کاملاً نادرسته گفته شما. من همین الان با همون نسخه‌ای که به قول شما بدون مشکل نمایه می‌ساخت، امتحان کردم و اون هم با گروه‌بندی مشکل داره. این خطاشه:

ERROR: CHAR: index 0 should be less than the length of the string

vafa

حتی xindy برای زبان انگلیسی با این هم مشکل داره:

xindy -L english -C utf8 -M texindy test.idx

vafa

امیرحسین شرفی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 24, 2011, 07:32:40 بعد از ظهر
حتی xindy برای زبان انگلیسی با این هم مشکل داره:
پس با این اوصاف این مشکل باید بعد از به‌روز رسانی بسته‌ای دیگر بوجود آمده باشد زیرا من دقیقا همین گونه نمایه را در پایان‌نامه‌ام بدون مشکل داشته‌ام. ضمنا بدون گروه بندی نیز مشکل باقی است. منظورم با استفاده از دستور زیر:
xindy -L persian -C utf8 -M numeric-sort -M latex -M latex-loc-fmts %.idx
اگر مقدور شود با همان نسخه از تکلایو که پایان‌نامه را نوشتم همین مثال را اجرا کرده و فایل log و pdf را برایتان ارسال می‌کنم.

امیرحسین شرفی

فهمیدم که چرا من قبلا مشکلی نداشتم چون من xindy را جداگانه نصب کرده بودم و مشکلی نداشت. اکنون نیز همین کار را کردم و مشکل حل شد.

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 24, 2011, 10:24:11 بعد از ظهر
پس با این اوصاف این مشکل باید بعد از به‌روز رسانی بسته‌ای دیگر بوجود آمده باشد
اصلاً ربطی نداره.
نقل قول
زیرا من دقیقا همین گونه نمایه را در پایان‌نامه‌ام بدون مشکل داشته‌ام. ضمنا بدون گروه بندی نیز مشکل باقی است. منظورم با استفاده از دستور زیر:
اگر مقدور شود با همان نسخه از تکلایو که پایان‌نامه را نوشتم همین مثال را اجرا کرده و فایل log و pdf را برایتان ارسال می‌کنم.
من هیچ‌گونه مشکلی ندارم. مشکل از طرف خودته.

امیرحسین شرفی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 25, 2011, 04:00:19 قبل از ظهر
مشکل از طرف خودته.
خودتون که تو پست های قبلی گفتید xindy انگلیسی هم همین مشکل رو داره. ضمنا همانطور که گفتم با نصب جداگانه xindy مشکل حل شد

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 25, 2011, 05:36:48 بعد از ظهر
خودتون که تو پست های قبلی گفتید xindy انگلیسی هم همین مشکل رو داره. ضمنا همانطور که گفتم با نصب جداگانه xindy مشکل حل شد
گفتم با گروه‌بندی مشکل داره اما در اینجا (که خیلی هم واضح بود) منظورم بدون استفاده از گروه‌بندی بود.

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 24, 2011, 10:24:11 بعد از ظهر
راستی می‌تونی برای من توضیح بدی این دستور دقیقاً چیکار می‌کنه؟