• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

یک bug کوچک!

نویسنده علی مس فروش, دسامبر 12, 2009, 01:57:30 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

علی مس فروش

سلام
به نحوه شماره گذاری در فایل ضمیمه توجه کنید.

einian85

این یک باگ نیست. زی‌پرشین باید بعد از بسته‌ی ‌breqn فراخوانی شود.

vafa

نقل قول از: einian85 در دسامبر 12, 2009, 03:25:48 قبل از ظهر
این یک باگ نیست. زی‌پرشین باید بعد از بسته‌ی ‌breqn فراخوانی شود.
ممنون بابت پاسخی که دادید. خدا را شکر حداقل بعد از n بار گفتن که xepersian باید آخرین بسته‌ای باشد که فراخوانی می‌کنید، حداقل یک نفر متوجه حرف من شد.

علی مس فروش

من میدونم که بسته زیپرشین باید آخرین بسته باشه ولی وقتی در آخر فراخوانی بشه در موقع کامپایل خطا میده.
یک امتحان بکنید.

محمود امین‌طوسی

سلام
۱- من با فایل شما پس از اصلاح نکته فوق‌الذکر مشکلی ندارم و پرانتز بدرستی نشان داده می‌شود.
۲- لطفاً یک بار دیگر فایلتان را امتحان نموده و در صورتی که مشکل باقی است، فایلهای .tex,.log خودتان را بفرستید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: علی مس فروش در دسامبر 12, 2009, 05:49:58 بعد از ظهر
من میدونم که بسته زیپرشین باید آخرین بسته باشه ولی وقتی در آخر فراخوانی بشه در موقع کامپایل خطا میده.
یک امتحان بکنید.
اگر اشتباه نکنم شما از نسخه ۱.۰.۳ زی‌پرشین استفاده می‌کنین. واسه اینکه خطا نگیرین باید از نسخه ۱.۰.۴ استفاده کنین.

vafa

دقیقاً شما از نسخه ۱.۰.۳ بسته‌‌های bidi و xepersian استفاده می‌کنید که به صورت پیش‌فرض در تک‌لایو ۲۰۰۹ و میک‌تک ۲.۸ وجود دارد. باید از نسخهٔ آزمایشی ۱.۰۴ بسته‌های bidi و xepersian استفاده کنید.

محمود امین‌طوسی

اگر با روش دریافت آخرین نسخهٔ زی‌پرشین آشنا نیستید به این صفحــــــــــــــــــــــــــــه در ویکی  و بخش بروزرسانی با SVN مراجعه نمایید.
روش قبلی مبتنی بر فایل tds بود که چون مدتی است از این روش استفاده نمی‌شود، صفحه مذکور را اصلاح کردم.

مدیریت: تصحیح لینک ویکی
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

علی مس فروش

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در دسامبر 13, 2009, 06:25:47 قبل از ظهر
دقیقاً شما از نسخه ۱.۰.۳ بسته‌‌های bidi و xepersian استفاده می‌کنید که به صورت پیش‌فرض در تک‌لایو ۲۰۰۹ و میک‌تک ۲.۸ وجود دارد. باید از نسخهٔ آزمایشی ۱.۰۴ بسته‌های bidi و xepersian استفاده کنید.
من معمولا آپدیت های را از خود سایت میک تک می گیرم. حتما ایراد از همینی است که شما می گید.
سپاسگزارم.

پویا

سلام
ببخشید منم از همین نسخه 1.0.3  استفاده میکنم
و مشکلی هم با اون ندارم یعنی چیزی حادی باشه وجود نداره
شما توصیه میکنید از نسخه جدید استفاده کنم؟
در اینصورت ایا در این نسخه چیزی تغیر کرده ؟
برای تغیر در فایلم باید کار خاصی انجام دهم؟
ممنون

علی مس فروش

من آخرین نسخه زیپرشین را با SVN گرفتم و درست شد فقط شنماره فرمول را به انگلیسی نوشته.

محمود امین‌طوسی

چرا فایل‌های .tex, .log را ضمیمه نکرده‌اید؟
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

علی مس فروش

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در دسامبر 13, 2009, 06:34:55 بعد از ظهر
چرا فایل‌های .tex, .log را ضمیمه نکرده‌اید؟
خدمت شما.

vafa

من مشکلی ندارم. لذا مشکل از طرف خودتون هست. ببخشید اما من وقت و حوصله نگاه کردن به تک‌تک log فایلها و مشکلات را ندارم. وظیفهٔ من اینه که اگر چیزی واقعاً درست کار نمی‌کنه، درست کنم و در این مورد مشکلی وجود ندارد و خود شما مسؤول درست کردن مشکلتون هستید.

محمود امین‌طوسی

سلام
۱- آیا مطمئن هستید که خروجی جدید را باز کرده‌اید؟
۲- آیا فایل lmroman10-regular.otf را در مسیر MiKTeX 2.8\fonts\opentype\public\lm دارید؟
۳- آیا قلم XB Kayhan به درستی در دستگاه شما نصب شده است؟
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎