• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در فایل رزومه آقای امین طوسی

نویسنده ابوالفضل دیانت, ژانویه 20, 2012, 11:57:21 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

ابوالفضل دیانت

با سلام
من فایل آقای امین طوسی را که از کلاس bidimoderncv برای ایجاد یک رزومه استفاده کرده اند را برای شما اتچ کرده ام
این فایل، یک استایل برای رزومه می‌باشد که بسیار عالی است
تنها من چند مشکل با آن دارم:
اول: مکانی که اسم و فامیلی می آید با قسمت بعدی تداخل پیدا کرده است که چندان زیبا نیست
دوم: چگونه می توان نوع فونت و اندازه فونت قسمت اسم و فامیل را تغییر داد. ظاهرا این فونت هم فونت مابقی متن است
سوم: چگونه می توان فاصله خطوط را بیشتر کرد. دستور baselineskip نتوانست فاصله بین همه خطوط را تغییر دهد. به نظر من یه مقدار خطوط توی هم رفته است.
چهارم: چگونه می توان فونت عناوین بخش و زیربخش را تغییر داد
باتشکر

هادی صفی‌اقدم

فایل‌های cvthemebidicasual و cvthemebidiclassic را ببینید.
این رزومه چند مدل داره.
به نظرم عیب این مدل اینه که اگر اسم طرف بلند باشه همین مشکل شما را درست می‌کنه.
در پوشه‌ی bidi در تک‌لایو دو نمونه گذاشته شده است.
اسم‌شون test-classiccv و test-casualcv هست.
اون یکی این مشکل را نداره.

ابوالفضل دیانت

با سلام و تشکر از شما
اقای امین طوسی از استایل bidimoderncv‌ استفاده کرده اند. این استایل که توسعه ای از moderncv هست را آقای وفا نوشته اند.
اما متاسفانه من نمی دانم چگونه یکسری تنظیمات را روی آن انجام دهم هیچ گونه راهنمایی هم ندارد
برای مثال همین فاصله اسم و فامیل از قسمت بعدی را چگونه می توان تنظیم کرد
به نظر من بهتر است اصلا قسمت آدرس و ایمیل در زیر اسم و فامیل بیاید.
باتشکر

هادی صفی‌اقدم

خواهش می‌کنم.
خب گفتم که دو تا فایل اولی را باید مطالعه کنید.
همه ی دستورهای استفاده شده داخل اون دو فایل باید تعریف شده باشند و ...

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: Temp در ژانویه 20, 2012, 11:57:21 قبل از ظهر
با سلام
من فایل آقای امین طوسی را که از کلاس bidimoderncv برای ایجاد یک رزومه استفاده کرده اند را برای شما اتچ کرده ام
این فایل، یک استایل برای رزومه می‌باشد که بسیار عالی است
تنها من چند مشکل با آن دارم:
اول: مکانی که اسم و فامیلی می آید با قسمت بعدی تداخل پیدا کرده است که چندان زیبا نیست
دوم: چگونه می توان نوع فونت و اندازه فونت قسمت اسم و فامیل را تغییر داد. ظاهرا این فونت هم فونت مابقی متن است
سوم: چگونه می توان فاصله خطوط را بیشتر کرد. دستور baselineskip نتوانست فاصله بین همه خطوط را تغییر دهد. به نظر من یه مقدار خطوط توی هم رفته است.
چهارم: چگونه می توان فونت عناوین بخش و زیربخش را تغییر داد
باتشکر
سلام. به نظرم بسیاری از کارهای موردنظر شما بدون دست زدن به کلاس مربوطه امکان‌پذیر است. به عنوان نمونه در فایل پیوست من قلم اسم و فامیل را عوض کرده‌ام و آنرا در دوخط نوشته‌ام و کلمه شرح حال را هم پرنگ نوشته‌ام.
شما از چه نسخه‌ای از زی‌پرشین و بی‌دی استفاده می‌کنید؟ در نسخه مورد استفاده من تنظیم نوشته‌های کنار عکس از سمت چپ است و لذا به راحتی تداخل بوجود نمی‌آید. گرچه که حتی اگر تداخل هم پیش بیاید با روشهایی که در بالا اشاره کردم قابل رفع است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Temp در ژانویه 20, 2012, 12:31:24 بعد از ظهر
با سلام و تشکر از شما
اقای امین طوسی از استایل bidimoderncv‌ استفاده کرده اند. این استایل که توسعه ای از moderncv هست را آقای وفا نوشته اند.
اما متاسفانه من نمی دانم چگونه یکسری تنظیمات را روی آن انجام دهم هیچ گونه راهنمایی هم ندارد
برای مثال همین فاصله اسم و فامیل از قسمت بعدی را چگونه می توان تنظیم کرد
به نظر من بهتر است اصلا قسمت آدرس و ایمیل در زیر اسم و فامیل بیاید.
باتشکر
نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 20, 2012, 08:08:40 بعد از ظهر
سلام. به نظرم بسیاری از کارهای موردنظر شما بدون دست زدن به کلاس مربوطه امکان‌پذیر است. به عنوان نمونه در فایل پیوست من قلم اسم و فامیل را عوض کرده‌ام و آنرا در دوخط نوشته‌ام و کلمه شرح حال را هم پرنگ نوشته‌ام.
شما از چه نسخه‌ای از زی‌پرشین و بی‌دی استفاده می‌کنید؟ در نسخه مورد استفاده من تنظیم نوشته‌های کنار عکس از سمت چپ است و لذا به راحتی تداخل بوجود نمی‌آید. گرچه که حتی اگر تداخل هم پیش بیاید با روشهایی که در بالا اشاره کردم قابل رفع است.
من فکر کردم این جور کارها مجاز در لاتک نیست و به عبارتی خنده‌ار و ابتدایی است!
من اینجوری تونستم درستش کنم:
‪‎\familyname{امین‌طوسی\hspace*{5mm}}‎‬

ابوالفضل دیانت

با سلام و تشکر از لطف همگی
بله درست می فرمایید برخی از کارها را بدون دست زدن به استایل نمی توان انجام داد
من اخرین نسخه تمامی texlive را دارم و تقریبا هر هفته آن را بروز می کنم و بسته ها با موفقیت بروز می شوند
استایل bidimoderncv ظاهرا توسعه ای از استایل moderncv بوده است
من یه سری دستکاری هایی در استایل دارم می کنم یکسر ی نتایج هم گرفتم
انشاءالله هنگامی که کامل شد از طریق همین سایت اطلاع رسانی می کنم.
باتشکر

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: Temp در ژانویه 20, 2012, 09:17:45 بعد از ظهر
بله درست می فرمایید برخی از کارها را بدون دست زدن به استایل نمی توان انجام داد
حرف شما صحیح است ولی من گفته بودم که برخی از کارها را می‌توان بدون دستکاری استیل هم انجام داد. در نمونه‌ای هم که گذاشته بودم برخی موارد موردنظر شما - بدون دستکاری استیل - لحاظ شده بود.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

چرا من دستورهای زیر را داخل فایل اصلی تغییر میدم، اتفاقی نمیافته؟
چه جوری باید استفاده کنم؟
‪\renewcommand*{\firstnamefont}{\fontsize{34}{36}\mdseries\upshape}‬
‪\renewcommand*{\titlefont}{\LARGE\mdseries\slshape}‬
‪\renewcommand*{\addressfont}{\normalsize\mdseries\slshape}‬
‪\renewcommand*{\familynamefont}{\firstnamefont}‬‬

محمود امین‌طوسی

سلام
من

\fontsize{34}{36}
را حذف کردم و قلم نام کوچک شد.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 20, 2012, 10:34:53 بعد از ظهر
سلام
من

\fontsize{34}{36}
را حذف کردم و قلم نام کوچک شد.
خیلی ممنون آقای امین طوسی
من هم حذف کردم و نشد. بعدش دستورهایی که گفتم را بردم بعد ‪\begin{document}‬ و جواب داد.

محمود امین‌طوسی

سلام. البته من فایل cvthemebidiclassic را در شاخه‌ای که مثالم بود کپی کردم و تغییر دادم و پس از آن حذفش کردم.
شاید شما تغییر دادید ولی texhash نزدید.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در ژانویه 21, 2012, 08:55:41 قبل از ظهر
سلام. البته من فایل cvthemebidiclassic را در شاخه‌ای که مثالم بود کپی کردم و تغییر دادم و پس از آن حذفش کردم.
شاید شما تغییر دادید ولی texhash نزدید.
ممنون بابت جواب ولی من داخل فایل tex که temp ضمیمه کرده بود اون سه خط بالایی را اضافه و تغییر دادم.
بعدش فهمیدم که باید دستورهای تغییر فونت و ... را بعد از ‪\begin{document}‬ باید قرار بدهم.

ابوالفضل دیانت

با سلام
ببخشید من الان دقیق جمله شما را خواندم
بله اشتباه از من بود
مثال شما برخی از مشکلاتم را حل کرد
باتشکر

javadr

با سلام و تشکر از آقای امین‌طوسی
نمیدانم چرا وقتی که فایل را کامپایل می‌کنم خطا دریافت می‌دارم؟!!! در صورتی آخرین نسخه texlive را نصب کرده‌ام!
فایل  log ضمیمه شده است.