• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

استفاده از hyperlink در Beamer

نویسنده fbakhshi, ژانویه 30, 2012, 02:26:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

fbakhshi

سلام...
اول از همه لازم است، یادآوری کنم که می دانم آقای وفا کارن‌پهلو چندین بار تذکر داده اند که از Miktex استفاده نشود!!! اما من برای ارائه کارم حتما باید از Beamer استفاده کنم، لذا اگر به سوال بنده پاسخ داده شود، بسیار سپاسگزارم...
در اسلایدهای انگلیسی از دستوری به صورت زیر برای لینک دادن به اسلایدی دیگر و بازگشت مجدد به همان اسلاید به صورت زیر استفاده می شود:
\hyperlink{targetname}{\beamergotobutton{text}} to create
link.
\hypertarget{targetname}{text} to create target
اما متاسفانه در اسلایدهای فارسی نمی توانم از این دستور استفاده کنم. یعنی نمی توانم مجددا به اسلاید اول برگردم.
لطفا در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید.
با تشکر

هادی صفی‌اقدم

فایل نمونه بیزحمت
این دستورها در میک‌تکک ۲.۹ برای من سال پیش در یک نمونه‌ای که داشتم کار می‌کرد.
شما میک‌تک ۲.۷ هستید؟

fbakhshi

بله میک تک 2.7 دارم!!! حالا چه کار می شه کرد؟؟؟

هادی صفی‌اقدم

من قبلا تلاش کردم که با میک‌تک ۲.۷ این کار را انجام بدهم و نتیجه نگرفتم.
مجبور شدم از میک‌تک جدید استفاده کنم.
مگر اینکه دوستان دیگر روشی ارائه دهند.
البته الان باید از  تک‌لایو استفاده کنید.
برای اسلایدسازی هم از bemaer تحت لواپرشین (نسخه آزمایشی) استفاده کنید. البته مسوولیت استفاه از لواپرشین با خودتونه.
امکاناتش خیلی خوبه.

کشفی

دستتون درد نکنه. این دستور شما مشکل من یکی رو که حل کرد. البته من از قالب bidipresentation_sidebar_hsa با کمی تغییرات و در تک لایو 2011استفاده می‌کنم

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: LaKa در جولای 16, 2012, 11:00:36 بعد از ظهر
دستتون درد نکنه. این دستور شما مشکل من یکی رو که حل کرد. البته من از قالب bidipresentation_sidebar_hsa با کمی تغییرات و در تک لایو 2011استفاده می‌کنم
این استایل را آقای نکومهر و دکتر کارن‌پهلو طراحی کردن و من فقط اون محیط‌های ساده را بهش اضفه کردم. باید از ایشون تشکر کنیم.