• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فایل نمونه فارسی تک برای تایپ کتاب

نویسنده ايليا 1386, جولای 05, 2012, 03:36:20 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ايليا 1386

سلام  خسته نباشید
من دارم یه کتابی رو  واسه خودم ترجمه می کنم  می خوام تو فارسی تک تایپ کنم
نمونه فایلی که روش می خوام تایپ رو انجان بدم مثل نمونه فایل پایانامه است یا فرق داره اگه فرق داره واسم بفرستید

هادی صفی‌اقدم

چرا فارسیتک؟!
زی‌پرشین جدیدتره و امکانات به مراتب بیشتری داره و راحتترین و کیفیت کتاب هم به مراتب بالاست.
استایل کتاب تقریبا مثل پایان‌نامه است فقط باید مواردی مثل twoside و سربرگ‌ها و ... را تعریف کنید.

ايليا 1386

زی پرشین؟
من تا حالا کار نکردم چه جوری نصبش کنم

هادی صفی‌اقدم

ايليا 1386

فقط یه سئوالم بپرسم دیگه تموم کنم. فایل فارسی تک که نصب کردم حذف کنم
تا بتونم زی پرشین نصب کنم

هادی صفی‌اقدم

اگر نیازش ندارین پاکش کنید.
اما اگر در path سیستم، مسیر فارسیتک قبل تک‌لایو باشه، می‌تونن هر دو کار کنند.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: ايليا 1386 در جولای 05, 2012, 03:36:20 بعد از ظهر
من دارم یه کتابی رو  واسه خودم ترجمه می کنم  می خوام تو فارسی تک تایپ کنم
به شدت توصیه می‌کنم که از زی‌پرشین برای این کار استفاده کنین. چون اگه با فارسی‌تک کار کنین و فردا با مشکل و یا باگی بربخورین، هیچکس نیست که واسه رفع باگ بهتون کمک کنه و این باعث می‌شه که کارتون خراب بشه.
کتاب مثل فایل‌های ساده نیست که بنویسین و بره. این کتاب ممکنه سال‌ها و سال‌ها ازش استفاده بشه و خیلی از افراد ازش استفاده کنن. پس باید تا جایی که ممکنه قشنگ و اصولی حروف‌چینی بشه. در حال حاضر با زی‌پرشین می‌تونین بهترین و باکیفیت‌ترین کتاب‌ها (در حد کتاب‌های Springer) رو حروف‌چینی و صفحه‌آرایی کنین.

ايليا 1386

مرسی از پیشنهادتون.
نه با با دیگه تو اون حدم نیست من پارسال درس  می دادم . نمی خواستم شاگردام  چون ترم اول بودن  کم شن . دلمم نمی اومد بهشو ن کم بدم.  چون رشته شون یه چیز دیگه بود نمی خواستم بخاطر درس من از همون اول روحیشون بد شه  هرچی کتاب داشتم بینشون تقسیم کردم یه بهونه داشته باشم اگه کم شدن بهشون نمره بدم
حالا می خوام تایپشون کنم . واسه خودم نگه دارم
فقط اگه ممکنه لینک دانلود نرم افزار زی پرشین بفرستید

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: ايليا 1386 در جولای 05, 2012, 09:22:56 بعد از ظهر
مرسی از پیشنهادتون.
نه با با دیگه تو اون حدم نیست من پارسال درس  می دادم . نمی خواستم شاگردام  چون ترم اول بودن  کم شن . دلمم نمی اومد بهشو ن کم بدم.  چون رشته شون یه چیز دیگه بود نمی خواستم بخاطر درس من از همون اول روحیشون بد شه  هرچی کتاب داشتم بینشون تقسیم کردم یه بهونه داشته باشم اگه کم شدن بهشون نمره بدم
حالا می خوام تایپشون کنم . واسه خودم نگه دارم
فقط اگه ممکنه لینک دانلود نرم افزار زی پرشین بفرستید
برای دانلود و نصب زی‌پرشین، پست «زی‌پرشین برای کاربری که حتی لاتک بلد نیست!!!» را ببینید.

ايليا 1386

هادی صفی‌اقدم

راهنمایی بیشتر از این!؟
کجاش مشکل دارین در یک پست جداگانه بپرسین (چون دانلود زی‌پرشین و ... ربطی به این پست دیگه نداره.) تا توضیح بدم.