• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونگی استفاده از قالب moshi

نویسنده قاصدک, جولای 10, 2012, 08:42:39 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

قاصدک

چطور میتوان از  محیط figure و table در قالب moshi برای نوشتن کتاب استفاده کرد؟ آیا نماد خاصی دارند؟چون من هرجوری استفاده میکنم خطا می ده که این دو محیط رو نمی شناسه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

هادی صفی‌اقدم

جسارت نشه، شما این فایلی که ضمیمه کرده‌اید را توی یک پوشه‌ی جدید بریزید و ببینید اصلا اجرا میده؟!
فایل را باید کامل بفرستید.
یعنی فایل استایل یا کلاس  moshi را هم بفرستید.

قاصدک

امیدوارم که این بار فایل رو درست فرستاده باشم!!!!!!

هادی صفی‌اقدم

من که توش غرق شدم! :)
محیط figure توش جواب نمیده. من که نتونستم.
فکر کنم caption و ... را باید دستی بزنید.
محیط figure را حذف کنید.
دوستان باز تونستن راهنمایی کنند.

این استایل کجاست؟
باید از کسی که بهتون داده بپرسین.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: قاصدک در جولای 10, 2012, 08:42:39 بعد از ظهر
چطور میتوان از  محیط figure و table در قالب moshi برای نوشتن کتاب استفاده کرد؟ آیا نماد خاصی دارند؟چون من هرجوری استفاده میکنم خطا می ده که این دو محیط رو نمی شناسه؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
فایل moshi.styیی که فرستادین، یه فایلیه که احتمالاً توسط یه فرد یا یه گروه و برای یه کار خاصی نوشته شده و بنابراین یه فایل عمومی نیست که همه از قبل باهاش آشنا باشن. بنابراین بهترین کار اینه که با همون شخصی که این فایل رو ازش گرفتین، تماس بگیرین و مشکل‌تون رو با ایشون در میون بذارین.

قاصدک

ممنون از راهنماییتون،
حالا امکانش هست درباره استانداردهای قالب book  راهنماییم کنید؟که از اون به جای استایل moshi استفاده کنم.

هادی صفی‌اقدم

\begin{figure}[!h]
\centering
\includegraphics...
\end{figure}

\begin{table}[!h]
...
\end{table}
راهنمای مقدمه‌ای نه چندان کوتاه بر لاتک موجود در مرکز دانلود هم توضیحات کلّی در این مورد با مثال آورده.